Eten en drinken algemeen (152)

19,95
Leverbaar vanaf 30 december
+
Bestel

Maman fait un gâteau - Nouvelles recettes / Druk 5

2022 || Hardcover || Mélanie Mayné || Racine

Forte du succès de son blog et de son premier livre, Mélanie Mayné nous offre 45 nouvelles recettes sucrées à partager : les gâteaux du mercredi à réaliser avec les enfants ; les gâteaux du samedi pour les soirées festives en famille ou entre amis ; les gâteaux du dimanche pour en mettre plein la vue. Ces recettes sont complétées par de nombreux « trucs et astuces » et conseils pratiques. Pour Mélanie, la pâtisserie rime avec amour, partage et passion. Débutants, amateurs ...

20,00
Leverbaar vanaf 2 januari 2026
+
Bestel

Busy, Busy ?

mes meilleures recettes pour ceux qui n'ont pas le temps

2022 || Hardcover || Marie Van Bleyenberghe || Racine

Ce livre est une bible pour tous les gens débordés et notamment pour les familles, quel que soit l'âge des enfants, bébé ou adolescent. Avec humour et sens de l'organisation, Marie nous fait profiter de ses recettes salées et sucrées, simples, rapides et succulentes. Grâce à ses menus, elle permet de se retrouver sans stress autour d'un repas. Le livre se découpe de la façon suivante : Organisation & planning des menus (pour la semaine/pour le mois) Calendrier des saisons J'ai pas...

20,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Burgers van Nederland

Voor elke burger een burger!

2022 || Hardcover || Mirjam van der Rijst e.a. || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar

Burgers van Nederland laat het zien: voor elke burger is er een geschikte burger! Dit kookboek bevat tal van heerlijke burgers met een twist, zo gevarieerd en verrassend als de medelanders die ze eten. Van de Brave Burger, de Tokoburger en de Smarthap tot de Rainbow Burger, vlees, vis en vega; dit boek is net zo lekker om door te bladeren, als om in te bijten. Vrolijk, inclusief en positief: Burgers van Nederland bevat voor iedereen iets om van te genieten.

25,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Heel Holland Bakt Kinderbakboek seizoen 3

De leukste bakrecepten voor jonge thuisbakkers

2022 || Hardcover || Kosmos Uitgevers

Het Heel Holland Bakt Kinderbakboek seizoen 3 is het boek bij het seizoen 2022 van de Kids-editie van het leukste bakprogramma op tv. Met de lekkerste recepten voor junior bakkers om zelf thuis te bakken – alleen of met wat hulp – van super easy naar echte challenges plus alle favorieten van tv. Mis ’m niet!

24,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Je kookt het op TikTok

Het enige, echte officiële TikTok kookboek met fan favourites en recepten van de populairste TikTok-foodies

2022 || Hardcover || TikTok || Kosmos Uitgevers

Je kookt het op TikTok bevat 60 TikTok-famous recepten om thuis zelf ook te maken. Met gerechten van meer dan 40 TikTok-koks, samen goed voor 62 miljoen volgers, zoals The Ultimate Breakfast Sandwich (van The Korean Vegan), de Grilled Jalapeno Corn Off the Cob (Cooking with Shereen), Ramen Carbonara (Cooking with Lynja), Bang-Bang Shrimpies (Newt), en meer, waaronder tips en technieken van verschillende TikTok-sterrenchefs. Hét officiële TikTok-kookboek, met QR-codes naar de profielen.

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Borrelbijbel

2022 || Hardcover || Ramon Brugman || Carrera || met inkijkexemplaar

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Ramon Brugman je mee in de wereld van de borrelhapjes. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van klassiekers en cocktails tot kaasplanken en het zelf maken van chips. De ruim 250 recepten laten je zien dat je in een handomdraai de lekkerste zelfgemaakte borrelplanken zo op tafel zet.

25,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Eat this - Fish

70 unieke, eenvoudige visrecepten

Hardcover || Blendbrothers || Lannoo || met inkijkexemplaar

Meet the fabulous Blendbrothers! Geboren en opgegroeid in Zeeland blenden broers Hendrik en Kamiel Buysse moeiteloos hun voorliefde voor super originele eenvoudige bereidingen en de meest pure ingrediënten uit de zee. In dit boek verrassen ze je recept na recept - en dat maar liefst 70 keer. Hun jarenlange ervaringen en de vele buitenlandse invloeden die ze meenamen, combineren ze met lokale producten welke ze hun gasten serveren. Dit vertalen ze nu naar uitzinnige smaakcombinaties die je le...

27,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Soep. Bouillon. Brood

120 (internationale) recepten voor soep

2022 || Hardcover || Rachel Allen || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als

opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor

elke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend,

vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op.

Van klassiekers als soup au pistou en vichyssoise tot

minder bekende combinaties als soep van geroosterde

pastinaak met cannellinibonen, salie en knoflook of

een gekoelde komkommersoep met dragon.

Soep. Bouillon. Brood. is ingedeeld op de 4 seizoenen.

Ook hoofdstukken als garnituur & bij...

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Mijn Pompoen Recepten

met o.a. Roti-pompoen en pompoenpastei

2022 || Hardcover || Mari Marigeaux || Brave New Books

Mari Marigeaux beschrijft in dit boek smakelijke recepten die heel gemakkelijk zijn te maken.

Van Roti pompoen tot Pompoenpastei gerechten.

Deze allemaal in dit boek te vinden.

Het boek leest gemakkelijk en alles wordt overzichtelijk verteld.

Ook de smakelijke pompoenbaksels en sauzen.

Deze gerechten zijn over de hele wereld te maken omdat pompoen een groente is die in heel veel landen wordt gegeten.

Pompoen wordt wereldwijd als een lekkere en gezonde groente beschouwd.

Het is mede daaaro...

15,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Vega historisch

Onvergetelijke recepten uit het verleden

2022 || Hardcover || Christianne Muusers || Het Zwarte Schaap

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een eetpatroon zonder vlees. Maar een nieuwe rage is dit zeker niet. Hoewel het woord ‘vegetarisme’ pas in de 19e eeuw een begrip werd, waren er al in de oudheid mensen die uit overtuiging geen dieren aten. En ook in de eeuwen daarna stonden steeds weer mensen op om een vegetarisch dieet te promoten.

Het boek put zo veel mogelijk uit vegetarische kookteksten. Veelal uit Europa, maar met een uitstapje naar Aziatische bronnen vanaf de 8e eeuw. VEG...