iDEAL

iDEAL is een online betaalmiddel waarmee u kunt betalen via uw eigen bank. Op dit moment is deze betaalmethode alleen te gebruiken door mensen met een Nederlandse betaalrekening. Betalingen gedaan via iDEAL worden direct van uw rekening afgeschreven. Het is niet mogelijk om een iDEAL betaling te annuleren of terug te draaien.

Bankoverschrijving

Bij deze optie dient u het geld zelf naar onze bankrekening over te boeken. Dit kan via internetbankieren, maar als uw bank deze optie biedt, ook via een papieren overschrijvingskaart. Houd u er wel rekening mee dat wij de bestelling pas in behandeling nemen als wij het geld op onze rekening hebben ontvangen.

Rekeninghouder: Studie Bijdehand V.O.F.
IBAN (rekeningnummer): NL53 INGB 0657 5904 87
BIC: INGB NL2A
Onder vermelding van het bestelnummer

Betaling via de werkgever

Het is bij ons mogelijk om uw bestelling door uw werkgever te laten betalen. De extra kosten voor deze service bedragen € 6,95.

Contacteer uw werkgever
Overleg met uw werkgever welke gegevens zij allemaal op de factuur dienen te hebben. In de meeste gevallen zal er voor de werkgever een factuurkenmerk zoals een inkoopnummer en/of kostenplaats bij vermeld moeten worden. Tevens vraagt u naar welk e-mailadres de factuur verstuurd dient te worden én om per mail te bevestigen dat de werkgever akkoord is met uw bestelling.

Bestelling plaatsen
U plaatst vervolgens de bestelling op onze website en geeft bij het factuuradres alle verkregen gegevens van uw werkgever op. Als alle gegevens volledig zijn ingevuld drukt u op de knop 'betalen'.

U ziet nu bovenaan een bestelnummer. Mail ons dit bestelnummer met daarbij de bevestigingsmail die u van uw werkgever heeft ontvangen. Vermeld hierbij ook het e-mailadres voor de factuur.

Uitlevering
Na het ontvangen van deze informatie kunnen wij de bestelling op rekening zetten en de factuur naar uw werkgever sturen. Na het doorlopen van alle stappen wordt de bestelling vrijgegeven. De werkgever heeft na ontvangst van de factuur vervolgens 30 dagen de tijd om de betaling te voldoen. U blijft er echter verantwoordelijk voor dat de betaling aan ons wordt voldaan. Bij het uitblijven van een betaling van uw werkgever zullen we de factuur alsnog aan u richten.

Betaling in termijnen

In sommige gevallen is het mogelijk om te betalen in termijnen. De beschikbaarheid van deze betaalwijze hangt van een aantal zaken af. Zo dient het bestelbedrag boven een bepaalde drempel uit te komen en dient het risicoprofiel laag te zijn.

Bij betalen in termijnen dient er altijd een aanbetaling van 40% via iDEAL te worden voldaan. Het resterende bedrag zal hierna verdeeld worden over twee tot drie termijnen. Tussen deze termijnen zit telkens één maand. De extra kosten voor deze service bedragen € 6,95.

Voor meer informatie over deze service kunt u het beste allereerst een bestelling aanmaken en in het betaalgedeelte onderaan een bericht plaatsen met het verzoek om te betalen in termijnen. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen om u van meer informatie te voorzien. Na het doorlopen van de stappen ontvangt u van ons een betaallink voor de aanbetaling. De bestelling zal vervolgens worden vrijgegeven.