Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenEten en drinken algemeen (2)
morgen verzonden
Bistrotier
De beroemde Franse bistrokeuken nu bij je thuis
2022 || Hardcover || Stephane Reynaud || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar
Een ode aan hét culinaire instituut van Frankrijk
De bistro, baken van de hongerigen. Een Frans instituut pur sang dat het midden houdt tussen een restaurant en café. Een van zijn beroemdste vertegenwoordigers, Stéphane Reynaud, deelt in Bistrotier 250 recepten om van te smullen. Wat dacht u van must-eats als steak tartare, escargots, mayo-eitjes, terrines, oesters, steak frites, boeuf Bourguignon, rillettes met brood en uiensoep? Ook diverse stoofschotels, terrines, kaasplateaus en natuurl...
morgen verzonden
Switi Sranan
De rijke Surinaamse keuken
2022 || Hardcover || Noni Kooiman || Carrera
In Switi Sranan viert chef-kok en kookboekauteur Noni Kooiman in 120 recepten de culinaire rijkdom van het land van haar vader: van samosa's en bakkeljauwkroketjes tot salade van bakbanaan en roti met alles erop en eraan. En van saotosoep en snert (ja echt) tot pom, peperganache en tangy tamarindepunch.
Suriname is een land met een belangrijk verhaal dat niet beter verteld kan worden dan aan de hand van eten. Naast de Inheemse bevolking bestaat de Surinaamse maatschappij voor het grootste deel...