Zoekfilters

Auteur
Harold McGee (2)
Verschijningsjaar
2025 (5)
2024 (2)
Opleiding
Voeding en Dietetiek (2)
Voorgeschreven bij
Hogeschool van Amsterd... (2)
Taal
Engels (7)
Nederlands (7)

Eten en drinken algemeen (14)

24,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Bees & Honey

River Cottage Handbook No.19

2024 || Hardcover || Rachel de Thample || Bloomsbury Publishing

The nineteenth River Cottage Handbook provides a comprehensive guide to setting up a hive, caring for healthy bees and harvesting their honey, as well as recipes for eating, soothing and healing

29,99
Leverbaar vanaf 7 oktober
met 5% korting 28,49
+
Bestel

Vlaaien

Nog meer Limburgse lekkernijen bakken

2025 || Hardcover || Roel Peeters || Forte

Nog meer Limburgse lekkernijen bakken met vlaai-expert Roel Peeters

Na het succes van zijn eerste boek Vlaai gaat Roel in dit nieuwe bakboek een stapje verder. Hij creëerde 35 nieuwe recepten voor overheerlijke vlaaien. Natuurlijk voor traditionele Limburgse vlaaien, maar ook voor andersoortige bodems, bijzondere smaken en structuren. Deze vlaaien vind je niet bij de bakker!

De smaakcombinaties en de prachtige fotografie doen opnieuw watertanden. Wat dacht je van rijst-en-stracciatellab...

42,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Ghana to the World

Recipes and Stories That Look Forward While Honoring the Past

2025 || Hardcover || Eric Adjepong e.a. || Random House

50,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 48,44
+
Bestel

Over eten en koken

wetenschap en cultuur in de keuken

2023 || Hardcover || Harold McGee || Nieuw Amsterdam || met inkijkexemplaar

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pan...

45,55
Levertijd: 24 werkdagen
+
Bestel

On Food And Cooking

The Science and Lore of the Kitchen

2004 || Hardcover || Harold McGee || Simon & Schuster || met inkijkexemplaar

An updated twentieth-anniversary edition of the classic culinary reference features ninety percent new material and provides a wealth of kitchen tips, food-preparation techniques, folklore, literary anecdotes, and health information, in a volume that features particular coverage of trends from the p

39,99
Leverbaar vanaf 15 oktober
+
Bestel

De Nieuwe Barista

Hoe koop, zet & proef je koffie?

2025 || Hardcover || NBC – Uitgeverij De nieuwe barista

31,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

The Hormone Balance Handbook

2025 || Hardcover || Jessica Shand || HarperCollins Publishers

'So many of us will benefit from Jess's work.’ – Ella Mills, founder of Deliciously Ella

49,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 47,49
+
Bestel

Ons voedsel / Druk 6

over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt en wat het met ons doet

2016 || Hardcover || Frans M. de Jong || Fontaine uitgevers

Ons voedsel,over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt & wat het met ons doet.

We staan in de huidige tijd ver af van ons dagelijks brood: vaak hebben we eigenlijk geen idee van de oorsprong van ons voedsel. Niet zo verwonderlijk, met alle 'hightech foods' die op de markt worden gebracht. Het enorme aanbod en slimme marketingtrucs maken het de consument niet gemakkelijk om dagelijks verantwoorde keuzes te maken.

Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel: wat erin zit, hoe he...

36,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 35,14
+
Bestel

Karsu's Kitchen

De 75 allerlekkerste recepten uit de Turkse keuken

2023 || Hardcover || Karsu || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar

In Karsu's Kitchen deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de Turkse keuken. Karsu is zangeres, pianiste en presentatrice, maar haar andere grote liefde is… eten! In haar eerste kookboek deelt ze het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook family favorites. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden, iedereen kan Turks koken met Karsu. Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis ...

39,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 37,95
+
Bestel

Med

A Cookbook

2022 || Hardcover || Claudia Roden || Veltman Distributie Import Books

'Claudia Roden channels the sun and warm glow of the Mediterranean. To read Claudia is to sit at her table, with everything, simply, as it should be.' - Yotam Ottolenghi

'I could not love this book more. A palpable instant classic, infused with wisdom, generosity and achievable deliciousness. Every page feels like a blessing.' - Nigella Lawson

'Claudia Roden is the queen of all cookbook writers. Med is a beautiful book brimming with wisdom and exquisite good taste.' - Jay Rayner

Travel the me...