Zoekfilters

Verschijningsjaar
2026 (11)
2025 (3)
Opleiding
Voeding en Dietetiek (2)
Voorgeschreven bij
Hogeschool van Amsterd... (2)
Uitgever
Lannoo (10)

Eten en drinken algemeen (21)

29,99
Leverbaar vanaf 25 maart 2026
+
Bestel

Pulpo

Easy recipes from the Mediterranean

2026 || Hardcover || Maxence Sys e.a. || Lannoo

69,99
Leverbaar vanaf 23 april 2026
+
Bestel

Puur Jonnie

Een ode

2026 || Hardcover || Jonnie Boer e.a. || Nijgh & Van Ditmar

Onthulling omslag op 9 januari 2026

Jonnie Boer was de grootste van zijn tijd. Zijn invloed op de Nederlandse topgastronomie valt niet te overschatten. Samen met zijn vrouw Thérèse wist hij 23 jaar lang onafgebroken drie Michelinsterren te behouden voor hun restaurant De Librije. Jonnie was een pionier, die zijn tijd ver vooruit was. Dit boek is een ode aan Jonnie Boer. Aan zijn creativiteit als topchef en aan zijn erfenis als mentor, inspirator, innovator en leider. Aan de toewijding en aut...

39,99
Leverbaar vanaf 1 april 2026
+
Bestel

Raw

Shocking chocoladeverhalen en recepten

2026 || Hardcover || Julius Persoone || Lannoo

In dit boek leer je Julius Persoone kennen, als chocolatier, als persoon, maar bovenal als kunstenaar. Duik mee achter de schermen en in het leven van Julius: hoe hij zich op eigenzinnige wijze loswrikte van de roem van zijn geliefde vader. Hoe hij als kind al ambitieus droomde, zich eerst verzette tegen zijn roeping, maar zich er uiteindelijk als een tijger in vastbeet.

Altijd eerlijk, met een grenzeloze nieuwsgierigheid en een ongeziene drive voor iemand van zo'n jonge leeftijd. Met veertig...

50,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 48,44
+
Bestel

Over eten en koken

wetenschap en cultuur in de keuken

2023 || Hardcover || Harold McGee || Nieuw Amsterdam || met inkijkexemplaar

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pan...

29,99
Leverbaar vanaf 25 februari 2026
+
Bestel

Gone fishing

Oostendse recepten recht uit de Noordzee

2026 || Hardcover || STAD OOSTENDE e.a. || Lannoo

In het prachtige kook- en genietboek Gone Fishing koken de meest creatieve chefs van Oostende met het beste dat de Noordzee te bieden heeft. Vierentwintig toppers zoals Dimitri Proost (Haut), Michiel Rabaey (Storm) en Willem Hiele koken de sterren van de hemel met courante vissoorten en schaaldieren uit de Noordzee. De gerechten worden zo helder uitgelegd dat je ze thuis ook kunt klaarmaken. Foodwriter Femke Vandevelde vertelt het verhaal van de chefs, hun passie voor vis en dat van Oostende ...

29,99
Leverbaar vanaf 25 maart 2026
+
Bestel

Airfryer like a chef

Heerlijke recepten van topchefs

2026 || Hardcover || Claudia Allemeersch || Lannoo

Voor haar nieuwste boek ging Claudia Allemeersch op zoek naar topchefs die nog nooit met een airfryer gewerkt hadden en leerde ze hen de kneepjes van het superhandige apparaat.

Samen zetten ze het lievelingsgerecht van de chef om in een versie voor de airfryer. Chefs als Wout Bru (Sanglier des Ardennes, Durbuy), Steven Hinnekens (Le Nord, Roeselare), Hendrik Van Dierendonck, Maarten Bouckaert (Castor), Roger van Damme en Christophe Van den Berghe (Café de Paris, Knokke) passeren de revue en ...

45,55
Levertijd onbekend
+
Bestel

On Food And Cooking

The Science and Lore of the Kitchen

2004 || Hardcover || Harold McGee || Simon & Schuster || met inkijkexemplaar

An updated twentieth-anniversary edition of the classic culinary reference features ninety percent new material and provides a wealth of kitchen tips, food-preparation techniques, folklore, literary anecdotes, and health information, in a volume that features particular coverage of trends from the p

29,95
Leverbaar vanaf 1 mei 2026
+
Bestel

Puur Prue

Smakelijk koken met plezier

2026 || Hardcover || Prue Leith || Edicola Culinair

De absolute ster van het door Omroep MAX uitgezonden programma The British Bake off, chef en TV legende Prue Leith, verrast met een heerlijk kookboek voor zowel beginner als doorgewinterde kok, die weer verrast wil worden. Misschien wel het leukste kookboek van het jaar!

Volgens Prue schreef ze het kookboek dat iedereen eigenlijk al lang wilde hebben. Mooie gerechten, aantrekkelijk gebracht, maar zonder vele uren in de keuken te hoeven staan en zonder een karrevracht aan moeilijk te verkrijge...

80,00
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 76,00
+
Bestel

Zilte

2025 || Hardcover || Viki Geunes || Lannoo

31,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 30,39
+
Bestel

The Hormone Balance Handbook

2025 || Hardcover || Jessica Shand || HarperCollins Publishers

'So many of us will benefit from Jess's work.’ – Ella Mills, founder of Deliciously Ella