Soep. Bouillon. Brood

120 (internationale) recepten voor soep

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
27,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789461432698
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Rachel Allen
Druk: 1
Pagina's: 288
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
NUR: Eten en drinken algemeen

Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als

opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor

elke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend,

vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op.

Van klassiekers als soup au pistou en vichyssoise tot

minder bekende combinaties als soep van geroosterde

pastinaak met cannellinibonen, salie en knoflook of

een gekoelde komkommersoep met dragon.

Soep. Bouillon. Brood. is ingedeeld op de 4 seizoenen.

Ook hoofdstukken als garnituur & bijgerechten

- denk aan knoflooksoldaatjes, venkelolie of knapperige

boerenkoolchips -, verrassende broodrecepten

als begeleider van soep en het zelf maken van de basis,

namelijk 13 recepten voor bouillons, ontbreken niet.

Bovendien krijg je tips over specifieke ingrediƫnten,

apparatuur en het invriezen van soep en bouillons.

Ga aan de slag en maak diverse (internationale) soepen

als Mediterrane vissoep met rouille, goulashsoep met

zoete aardappel en rundvlees of soep met aubergine,

harissa en kikkererwten. Serveer daarbij sodabrood,

gevuld brood met kaas en walnoot of boekweitscones.

Met Soep. Bouillon. Brood. varieer je elke keer weer.