Zoekfilters

Auteur
Julius Jaspers (3)
Verschijningsvorm
Hardcover (15)
Paperback (2)

Eten en drinken algemeen (17)

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Borrelbijbel

2022 || Hardcover || Ramon Brugman || Carrera || met inkijkexemplaar

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Ramon Brugman je mee in de wereld van de borrelhapjes. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van klassiekers en cocktails tot kaasplanken en het zelf maken van chips. De ruim 250 recepten laten je zien dat je in een handomdraai de lekkerste zelfgemaakte borrelplanken zo op tafel zet.

35,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

That Sounds So Good

100 recepten voor elke dag van de week

2022 || Hardcover || Carla Lalli Music || Carrera || met inkijkexemplaar

Met dit kookboek is iedere dag lekker eten nooit meer een opgave, hoe druk je het soms ook hebt. De truc is om je repertoire zo uit te breiden dat je altijd genoeg inspiratie hebt voor precies dat moment van de week: van drukke werkdagen tot aan vrije vrijdagavonden en de rest van het weekend, waarin je doorgaans meer tijd én zin hebt om uitgebreid in de keuken te staan.

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Grillbijbel

Van plancha tot grillpan en van ovengrill tot aan het spit

2022 || Hardcover || Julius Jaspers || Carrera

Grillen is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een grillen stond voor spareribs en worst , bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In Grillbijbel laat Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten. Voor buiten, maar vooral ook binnen en in de oven.

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Kipbijbel

Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip

2022 || Hardcover || Alain Caron e.a. || Carrera

In Kipbijbel laten culinair expert Alain Caron en zijn chef Rogier Trip zien wat er allemaal mogelijk is met kip. Welke onderdelen van de kip kan je waarvoor gebruiken, hoe maak je kippenbouillon maar ook alles over het braden, stoven en grillen van de kip. Kipbijbel laat zien hoe veelzijdig kip is en dat de mogelijkheden oneindig zijn.

35,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Java

150 recepten uit het hart van de Indonesische archipel

2022 || Hardcover || Maureen Tan || Carrera

In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.'

De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken j...

35,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Een tafel vol

2022 || Hardcover || Meike Krüger || Carrera

In Een tafel vol nodigt Meike Krüger u in vijftien banketten uit voor een culinaire reis langs haar favoriete landen in de wereld: van Italië tot aan Mexico en Sri-Lanka en van Libanon tot aan Rusland en Georgië. De recepten zijn kort, niet al te ingewikkeld en met niet te veel ingrediënten. Ieder banket is goed voor te bereiden en voorzien van een superduidelijke planning, zodat u op de avond zelf maximaal een half uur in de keuken hoeft te staan - u hoeft alleen nog op te staan v...

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De bijbel van de Turkse keuken

Van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav

2022 || Hardcover || Hale Amus || Carrera

Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd.

17,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Havermout

2022 || Hardcover || Pascalle Bonnier || Carrera

In Masterclass Havermout laten Pascalle Bonnier en Mathijs Kok aan de hand van 60 recepten zien dat je met havermout oneindig kunt variëren. Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee? Van brood tot burger, van soep tot stroopwafel, van cake tot cappuccino en van pasta tot pannenkoek.

35,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Switi Sranan

De rijke Surinaamse keuken

2022 || Hardcover || Noni Kooiman || Carrera

In Switi Sranan viert chef-kok en kookboekauteur Noni Kooiman in 120 recepten de culinaire rijkdom van het land van haar vader: van samosa's en bakkeljauwkroketjes tot salade van bakbanaan en roti met alles erop en eraan. En van saotosoep en snert (ja echt) tot pom, peperganache en tangy tamarindepunch.

Suriname is een land met een belangrijk verhaal dat niet beter verteld kan worden dan aan de hand van eten. Naast de Inheemse bevolking bestaat de Surinaamse maatschappij voor het grootste deel...

35,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Memmisj

De Joodse keuken van Jonah Freud

2022 || Hardcover || Jonah Freud || Carrera

Hoe ziet een seideravond eruit in Australië en wat zetten ze op tafel in Zuid-Afrika? Wat wordt gegeten tijdens de sabbat in Rio, op de Antillen en in Rome? En niet te vergeten: hoe bereiden ze in alle uithoeken van de wereld hun kippensoep? Met deze belangstelling ben ik gaan kijken naar de Joodse keuken wereldwijd; naar de zes continenten en wat de Joodse bevolking daar eet. Joden leven immers verspreid over de hele wereld, maar veel mensen weten niet dat in landen als Ethiopië, Suriname ...