Java

150 recepten uit het hart van de Indonesische archipel

Voorzijde
Achterzijde
35,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789048862603
Uitgever: Carrera
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Maureen Tan
Druk: 1
Pagina's: 352
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
NUR: Eten en drinken algemeen

In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.'

De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken juist weer pikant en erg hartig, doordat er veel trassi en petis udang worden gebruikt.