Basis kookboeken (17)
A Very Vegan Christmas
Feestelijke gerechten in een plantaardige jas
2024 || Hardcover || Sam Dixon || Good Cook B.V.
Iedereen blij aan tafel met A Very Vegan Christmas: kerstklassiekers in een plantaardige jas
A Very Vegan Christmas biedt dé oplossing voor het
jaarlijkse vraagstuk: ‘wat eten we met Kerst?’ Vader
wil het liefst klassiek, je tante eet vlees noch vis, je
partner is een carnivoor en kindlief eet geen dierlijke
producten. Onmogelijk gedoe? Nee! Met de recepten
uit dit feestelijke kookboek krijg je iedereen blij aan
tafel.
Met de vele bijgerechten als spicy cranberry-sherrysaus
of feestelijk...
Maaltijdsalades
Smakelijke salades in 4 seizoenen
2024 || Hardcover || Emily Ezekiel || Good Cook B.V.
Smakelijke maaltijdsalades ingedeeld op de seizoenen
Salades saai? Echt niet! Met Maaltijdsalades van
Emily Ezekiel geniet je het hele jaar door van smakelijke
combinaties die blijven verrassen. Of je nu een
doorgewinterde saladefreak bent of af en toe een
maaltijdsalade eet.
Bij elk recept geeft Emily bewaartips en/of suggesties
voor vegan opties. Inclusief tips voor de voorraadkast,
handige keukentools, uitleg hoe je verse
ingrediënten het beste bewaart en basisrecepten voor
dressings, taf...
morgen verzonden
De chocolade bar
maak je eigen chocoladerepen
Hardcover || Anne-Marij de Koning || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
De chocolade bar biedt meer dan 30 recepten om je
eigen chocoladerepen te maken. Maak dé klassiekers
als twix, bounty of toblerone die natuurlijk véél
lekkerder zijn dan de repen uit de supermarkt. Of
maak chocoladerepen met fruit: combineer pure
chocolade met gedroogde mangostukjes, kokos en
pofrijst of witte chocolade met gedroogde limoen en
gesuikerde gember.
Leer de methodes om chocolade op temperatuur te
brengen: tableren op een marmeren plaat of de
‘ent’-methode met behulp van au...
morgen verzonden
Budget Vegan Eenpansgerechten
meer dan 100 plantaardige budgetrecepten in een handomdraai
2023 || Hardcover || Sam Dixon || Good Cook B.V.
Budgetvriendelijk, plantaardig en smaakvol
Smaakvolle maaltijden zonder dierlijke producten en
die óók nog eens vriendelijk voor de portemonnee
zijn? Ja, het kan: met Budget Vegan Eenpansgerechten
heb je het ideale kookboek in handen om in alle
opzichten bewust te koken. De meer dan 100 gerechten
zijn niet alleen energie- en diervriendelijk, maar
bovenal lekker en gevarieerd.
Van doordeweekse maaltijden tot en met wat luxere
weekendgerechten; van rokerige zwartebonenchili,
een linzen & padd...
morgen verzonden
Budget Vegan in 30 minuten
meer dan 100 plantaardige budgetrecepten snel op tafel
2024 || Hardcover || Saskia Sidey || Good Cook B.V.
SMAAKVOL, SNEL, PLANTAARDIG ÉN BUDGETVRIENDELIJK
Eenvoudig, plantaardig, tijdbesparend én betaalbaar
koken? Budget Vegan in 30 minuten helpt je hierbij!
Dit kookboek bundelt meer dan 100 plantaardige
budgetrecepten die niet alleen snel op tafel staan en
bijzonder lekker zijn, maar ook laten zien dat bewust
koken helemaal niet ingewikkeld of kostbaar is.
Laat je inspireren door de vele eenpansgerechten
als een linzen-tomatenstoofschotel, aubergine-aardappelcurry
of snelle, gekruide noedelsoe...
Last Minute Dinners
Koken zonder stress voor vrienden & familie
2024 || Hardcover || Frankie Unsworth || Good Cook B.V.
Koken zonder stress voor vrienden & familie
We vinden het allemaal leuk om te tafelen in goed
gezelschap, gepland of onverwachts. Last Minute
Dinners biedt een moeiteloze aanpak, waarbij eenvoud
boven overdaad wordt verkozen. Van bedrieglijk
eenvoudige, maar toch spectaculaire, diners in het
weekend of het gemak van een geweldig eenpansgerecht
doordeweeks, bij onverwachts bezoek.
De handige menuplanners maken het nog gemakkelijker:
maak een herfstmenu en serveer bruschetta met
stracciatella d...
morgen verzonden
Het kleine boek voor sauzen
warm, koud, hartig en zoet
Hardcover || Thomas Feller || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
Een goede saus is het puntje op i of de kers op de
taart: het trekt een gerecht omhoog, geeft balans
en brengt ingrediënten samen. Met Het kleine boek
voor sauzen heb je een praktische handleiding in huis
en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende
sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise,
hollandaise en crème anglaise.
Van hartig tot zoet, van de basis als het trekken
van goede bouillons, fonds en het bereiden van de
perfecte vinaigrettes tot en met het zelf maken van
ketch...
Tinned Tomatoes
100 recepten met het meest veelzijdige ingrediënt
2024 || Hardcover || Samuel Goldsmith || Good Cook B.V.
morgen verzonden
Kook dit boek
rake recepten & treffende technieken
2021 || Hardcover || Molly Baz || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
New York Times-bestseller: Kook dit boek (stuk)!
Kook dit boek is een door en door modern kookboek
om een betere, inventieve en creatieve thuiskok te
worden en biedt smaakvolle gerechten die iedereen
kan maken. Receptontwikkelaar en voormalig
Bon Appétit-ster Molly Baz geeft een opwindende
spoedcursus in de basisprincipes van koken. Met de
‘7 gouden regels’ – o.a. hoe je gerechten op smaak
kan brengen, dat textuur en perfect uitgevoerde
kooktechnieken alles bepalend zijn – kook je
mo...