Het kleine boek voor sauzen

warm, koud, hartig en zoet

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
18,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789461432636
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Thomas Feller
Druk: 1
Pagina's: 144
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
NUR: Basis kookboeken

Een goede saus is het puntje op i of de kers op de

taart: het trekt een gerecht omhoog, geeft balans

en brengt ingrediënten samen. Met Het kleine boek

voor sauzen heb je een praktische handleiding in huis

en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende

sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise,

hollandaise en crème anglaise.

Van hartig tot zoet, van de basis als het trekken

van goede bouillons, fonds en het bereiden van de

perfecte vinaigrettes tot en met het zelf maken van

ketchup, chimichurri en teriyaki. Het kleine boek voor

sauzen geeft bovendien goede uitleg over technieken

als deglaceren en monteren en geeft tips & trucs

zoals het voorkomen van schiften en hoe je sauzen

perfect kan binden.

Met dit boek grijp je nooit meer mis bij het maken van

een goede tomatencoulis, chocoladesaus of pittige en

spicy Aziatische sauzen, pastasauzen, beurre noisette,

roux en ansjovissaus. Met duidelijke uitleg over

kooktechnieken en -apparatuur en ingrediënten.