De chocolade bar

maak je eigen chocoladerepen

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
14,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789461432643
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Anne-Marij de Koning
Druk: 1
Pagina's: 88
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
NUR: Basis kookboeken

De chocolade bar biedt meer dan 30 recepten om je

eigen chocoladerepen te maken. Maak dé klassiekers

als twix, bounty of toblerone die natuurlijk véél

lekkerder zijn dan de repen uit de supermarkt. Of

maak chocoladerepen met fruit: combineer pure

chocolade met gedroogde mangostukjes, kokos en

pofrijst of witte chocolade met gedroogde limoen en

gesuikerde gember.

Leer de methodes om chocolade op temperatuur te

brengen: tableren op een marmeren plaat of de

‘ent’-methode met behulp van au bain-marie.

Wat voor invloed hebben het cacaopercentage

en de herkomst op de smaak van chocolade en welke

chocolade is geschikt voor welk type reep?

De recepten zijn verdeeld over vijf hoofdstukken: de

klassiekers, frisse en fruitige chocoladerepen, super

crunchy chocoladerepen, chocoladerepen die op

je tong smelten (pure chocolade fudge met braam

& hazelnoot) en last but not least chocoladerepen

gebaseerd op taart. Dus ga aan de slag en maak een

reep met gekaramelliseerde noten & sesam of een

ruby roze chocoladereep met blauwe bessen.