Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (6)

14,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De chocolade bar

maak je eigen chocoladerepen

Hardcover || Anne-Marij de Koning || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

De chocolade bar biedt meer dan 30 recepten om je

eigen chocoladerepen te maken. Maak dé klassiekers

als twix, bounty of toblerone die natuurlijk véél

lekkerder zijn dan de repen uit de supermarkt. Of

maak chocoladerepen met fruit: combineer pure

chocolade met gedroogde mangostukjes, kokos en

pofrijst of witte chocolade met gedroogde limoen en

gesuikerde gember.

Leer de methodes om chocolade op temperatuur te

brengen: tableren op een marmeren plaat of de

‘ent’-methode met behulp van au...

18,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het kleine boek voor sauzen

warm, koud, hartig en zoet

Hardcover || Thomas Feller || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Een goede saus is het puntje op i of de kers op de

taart: het trekt een gerecht omhoog, geeft balans

en brengt ingrediënten samen. Met Het kleine boek

voor sauzen heb je een praktische handleiding in huis

en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende

sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise,

hollandaise en crème anglaise.

Van hartig tot zoet, van de basis als het trekken

van goede bouillons, fonds en het bereiden van de

perfecte vinaigrettes tot en met het zelf maken van

ketch...

35,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Kook dit boek

rake recepten & treffende technieken

2021 || Hardcover || Molly Baz || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

New York Times-bestseller: Kook dit boek (stuk)!

Kook dit boek is een door en door modern kookboek

om een betere, inventieve en creatieve thuiskok te

worden en biedt smaakvolle gerechten die iedereen

kan maken. Receptontwikkelaar en voormalig

Bon Appétit-ster Molly Baz geeft een opwindende

spoedcursus in de basisprincipes van koken. Met de

‘7 gouden regels’ – o.a. hoe je gerechten op smaak

kan brengen, dat textuur en perfect uitgevoerde

kooktechnieken alles bepalend zijn – kook je

mo...

27,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Bistro Manon

dagelijkse inspiratie voor het hele gezin

Hardcover || Manon Proper || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Manon Proper runt elke dag een soort mini-bistro

voor zeer kritische vaste gasten: haar twee- én

drieling eten van jongs af aan al smaakvol mee en

zijn ware lekkerbekjes. Dit kookboek is geen speciaal

kookboek voor gezinnen met jonge kinderen, maar

heeft als doel het delen van recepten die lekker,

gezond, toegankelijk én praktisch zijn, en bovendien

flexibiliteit in de keuken bieden.

Bistro Manon biedt hoofd- en bijgerechten: je kiest

het hoofdgerecht dat je die avond wilt eten en

vervolgen...

22,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Van de vegan bakker

brood, gebak, koekjes, cakes & meer

Hardcover || Rodolphe Landemaine || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat zien hoe je de allerlekkerste broodrecepten en zoete bakklassiekers kan transformeren naar de vegan variant zonder aan smaak in te boeten. Stap voor stap in beeld gebracht met duidelijke uitleg over vervangende ingrediënten kan iedereen met dit bakboek aan de slag.

Welke plantaardige vetten zijn geschikt voor welk gebak, hoe maak je zelf de lekkerste plantaardige botervervanger waarmee je perfect bladerdeeg of brioc...

35,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Banketbakker

leer beter bakken met de recepten van Claire Saffitz

Hardcover || Claire Saffitz || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

'Banketbakker' is het perfecte bakboek voor iedereen! Claire Saffitz, banketbakker en bekend van YouTube-kanaal 'Dessert Person' en 'Bon Appétit', spreekt met 'Banketbakker' zowel de beginnende als gevorderde thuisbakker aan. De recepten zijn onderverdeeld in vijf categorieën en zijn, voor wie dit boek openslaat, meteen overzichtelijk te zien in de bakmatrix op basis van moeilijkheidsgraad en tijdsduur.

De recepten van Claire, a.k.a. 'Dessert Person', variëren van eenvoudige maar verfijnd...