Zoekfilters

Verschijningsjaar
2019 (6)

Resultaten (8)

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Tokyo culinair

Een Japanse food-tour

2019 || Hardcover || Tim Anderson || Karakter Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

Ga mee on tour langs de culinaire hoogtepunten van Tokyo; laat je verrassen door de ongekende veelzijdigheid en boeiende eetcultuur van de Japanse hoofdstad. Tokyo is een van de meest interessante culinaire steden ter wereld en met dit boek maak je kennis met al het moois dat de stad te bieden heeft. Van noodleshops, sushibars en yakitoritentjes tot de experimentele internationale keuken in luxe restaurants.

Tokyo culinair is een culinaire tour langs de boulevards en de achterafstraatjes. Che...

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Opstand van de Georgiërs

Het laatste slagveld van Nederland

Hardcover || Eric Lee || Karakter Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

Texel leek de oorlogsjaren vrij rustig te zijn doorgekomen. Gevechten hadden zich vooral elders, op het vasteland, afgespeeld. Maar de maanden april en mei van 1945 zouden te boek komen te staan als de bloedigste oorlogsmaanden in de geschiedenis van het eiland.

In de nadagen van de Tweede Wereldoorlog, toen de overwinning op nazi-Duitsland onafwendbaar leek, kwam een kleine groep Georgische krijgsgevangenen in opstand. Ze waren in dienst van de Wehrmacht gestationeerd op Texel. De krijgsgeva...

39,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Noma's handboek voor fermenteren

Foundations of flavour

2019 || Hardcover || René Redzepi e.a. || Karakter Uitgevers B.V.

Bij Noma – vier keer benoemd tot het beste restaurant van de wereld – wordt bij elk gerecht een vorm van fermentatie gebruikt: een frisse azijn, een intense miso, een unieke druppel garum of zwarte knoflook. Fermentatie is een van de fundamenten van Noma’s uitzonderlijke smaakprofielen. René Redzepi is chef-kok en mede-eigenaar van Noma en David Zilber is de chef die het alom geprezen fermentatielab van het restaurant runt. In dit boek openbaren zij hun kennis en technieken. En, net ...

21,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Vuur

2019 || Hardcover || Steven Raichlen || Karakter Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

Een opwindend nieuw boek van dé barbecue-goeroe uit Amerika. Steven Raichlen combineert in zijn nieuwste boek Vuur de beste technieken met eeuwenoude tradities in 100 recepten vol krachtige smaken waarmee je je barbecuegerechten een turboboost geeft. Til je barbecuegerechten naar een hoger niveau met perfect gemarineerde en gegrilde tomahawksteaks, drooggepekelde filet mignons, geschroeide porterhouse-steaks en de beste bereiding van T-bones.

Leer hoe je in bier gepekelde bloemkool aan een d...

21,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 20,89
+
Bestel

Vet oud! Gouden Eeuw

15 spannende verhalen over de Tachtigjarige Oorlog en de Gouden Eeuw

2019 || Hardcover || Richard Zuiderveld e.a. || Karakter Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

'De Vet oud!-serie is spannend en leerzaam voor jongens en meisjes!' - Know How

'Niets dan lof. Geweldig om op school te gebruiken, maar thuis lezen is ook zeker geen straf.' NBD Biblion

De VOC, Michiel de Ruyter, piraten, ontdekkingsreizen en slavenhandel. Het zijn namen en woorden die passen bij de Gouden Eeuw. Tijdens deze interessante periode in onze geschiedenis bloeide ons land op tot één van de rijkste en machtigste landen ter wereld. Maar wat gebeurde er nou eigenlijk precies en was...

24,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

De Pastaman

De origineelste pastacreaties in spectaculaire vormen en kleuren - 40 recepten

2021 || Hardcover || Mateo Zielonka e.a. || Karakter Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

Mateo Zielonka is bekend als 'De Pastaman'. Hij trakteert zijn vele Instagramvolgers op @mateo.zielonka op de spectaculairste, origineelste pasta die zij ooit gezien hebben. Gestreept, gestippeld, rood, groen, zwart en in elke denkbare vorm.

In De Pastaman onthult Mateo voor het eerst hoe je zijn mooi creaties zelf kunt maken. Hij legt uit hoe je alle vormen en kleureffecten maakt - van stippen en strepen (met natuurlijke ingrediënten), lasagnevellen en pappardelle, ravioli, tortellini en an...

39,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Bouillon

naar soep, saus en gerecht

Hardcover || Jean Beddington || Karakter Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon

Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt.

Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. ...

69,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Bouw je eigen Tiny House

Groots bouwen in het klein

2019 || Hardcover || Jan-Willem van der Male e.a. || Karakter Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

De huidige vorm van tiny housing is uit Amerika over komen waaien. Het is daar nu bijzonder populair en heeft een enorme vlucht genomen. De huisjes in Amerika zijn in vele opzichten anders dan wat er in Nederland mogelijk is; zo kunnen de zogeheten Tiny Houses On Wheels daar veel groter en zwaarder zijn. In Nederland heb je rekening te houden met de Europese regelgeving en moet het bouwen op een trailer zo licht mogelijk.

Dit heeft gevolgen voor de materiaalkeuze, afmetingen en andere uitgang...