Vuur

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
21,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789045218632
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Steven Raichlen
Druk: 1
Pagina's: 336
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Eten en drinken algemeen

Een opwindend nieuw boek van dé barbecue-goeroe uit Amerika. Steven Raichlen combineert in zijn nieuwste boek Vuur de beste technieken met eeuwenoude tradities in 100 recepten vol krachtige smaken waarmee je je barbecuegerechten een turboboost geeft. Til je barbecuegerechten naar een hoger niveau met perfect gemarineerde en gegrilde tomahawksteaks, drooggepekelde filet mignons, geschroeide porterhouse-steaks en de beste bereiding van T-bones.

Leer hoe je in bier gepekelde bloemkool aan een draaispit roostert. Bereid een kalfskotelet in rozemarijnkorst met een gasbrander. Gril mosselen in gloeiend hooi, maak gepeperde kip op een zoutsteen en bereid zalmsteaks met een kruidenkorst op een schep. Van ontbijtjes tot cocktails en van groenten tot nagerechten – dit boek bewijst dat vuur, en begrijpen hoe je het beheerst, alles lekkerder maakt.