Bouillon

naar soep, saus en gerecht

Voorzijde
Inkijkexemplaar
39,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789045219431
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Jean Beddington
Druk: 1
Pagina's: 176
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Eten en drinken algemeen

Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon

Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt.

Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik.

Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.