Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (6)
maandag verzonden
De chocolade bar
maak je eigen chocoladerepen
Hardcover || Anne-Marij de Koning || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
De chocolade bar biedt meer dan 30 recepten om je
eigen chocoladerepen te maken. Maak dé klassiekers
als twix, bounty of toblerone die natuurlijk véél
lekkerder zijn dan de repen uit de supermarkt. Of
maak chocoladerepen met fruit: combineer pure
chocolade met gedroogde mangostukjes, kokos en
pofrijst of witte chocolade met gedroogde limoen en
gesuikerde gember.
Leer de methodes om chocolade op temperatuur te
brengen: tableren op een marmeren plaat of de
‘ent’-methode met behulp van au...
maandag verzonden
Het kleine boek voor sauzen
warm, koud, hartig en zoet
Hardcover || Thomas Feller || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
Een goede saus is het puntje op i of de kers op de
taart: het trekt een gerecht omhoog, geeft balans
en brengt ingrediënten samen. Met Het kleine boek
voor sauzen heb je een praktische handleiding in huis
en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende
sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise,
hollandaise en crème anglaise.
Van hartig tot zoet, van de basis als het trekken
van goede bouillons, fonds en het bereiden van de
perfecte vinaigrettes tot en met het zelf maken van
ketch...
maandag verzonden
Kook dit boek
rake recepten & treffende technieken
2021 || Hardcover || Molly Baz || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
New York Times-bestseller: Kook dit boek (stuk)!
Kook dit boek is een door en door modern kookboek
om een betere, inventieve en creatieve thuiskok te
worden en biedt smaakvolle gerechten die iedereen
kan maken. Receptontwikkelaar en voormalig
Bon Appétit-ster Molly Baz geeft een opwindende
spoedcursus in de basisprincipes van koken. Met de
‘7 gouden regels’ – o.a. hoe je gerechten op smaak
kan brengen, dat textuur en perfect uitgevoerde
kooktechnieken alles bepalend zijn – kook je
mo...
maandag verzonden
Bistro Manon
dagelijkse inspiratie voor het hele gezin
Hardcover || Manon Proper || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
Manon Proper runt elke dag een soort mini-bistro
voor zeer kritische vaste gasten: haar twee- én
drieling eten van jongs af aan al smaakvol mee en
zijn ware lekkerbekjes. Dit kookboek is geen speciaal
kookboek voor gezinnen met jonge kinderen, maar
heeft als doel het delen van recepten die lekker,
gezond, toegankelijk én praktisch zijn, en bovendien
flexibiliteit in de keuken bieden.
Bistro Manon biedt hoofd- en bijgerechten: je kiest
het hoofdgerecht dat je die avond wilt eten en
vervolgen...
maandag verzonden
Van de vegan bakker
brood, gebak, koekjes, cakes & meer
Hardcover || Rodolphe Landemaine || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat zien hoe je de allerlekkerste broodrecepten en zoete bakklassiekers kan transformeren naar de vegan variant zonder aan smaak in te boeten. Stap voor stap in beeld gebracht met duidelijke uitleg over vervangende ingrediënten kan iedereen met dit bakboek aan de slag.
Welke plantaardige vetten zijn geschikt voor welk gebak, hoe maak je zelf de lekkerste plantaardige botervervanger waarmee je perfect bladerdeeg of brioc...
maandag verzonden
Banketbakker
leer beter bakken met de recepten van Claire Saffitz
Hardcover || Claire Saffitz || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
'Banketbakker' is het perfecte bakboek voor iedereen! Claire Saffitz, banketbakker en bekend van YouTube-kanaal 'Dessert Person' en 'Bon Appétit', spreekt met 'Banketbakker' zowel de beginnende als gevorderde thuisbakker aan. De recepten zijn onderverdeeld in vijf categorieën en zijn, voor wie dit boek openslaat, meteen overzichtelijk te zien in de bakmatrix op basis van moeilijkheidsgraad en tijdsduur.
De recepten van Claire, a.k.a. 'Dessert Person', variëren van eenvoudige maar verfijnd...