Zoekfilters
Resultaten (20)
morgen verzonden
Het sportkookboek voor wielrenners
2023 || Paperback || Stephanie Scheirlynck || Lannoo
Eet en drink als een topwielrenner om jouw eigen sportieve uitdagingen aan te gaan. De Sportkookboeken van Stephanie Scheirlynck leren iedere sporter wat, hoeveel en wanneer je moet eten en drinken om optimaal te sporten en te presteren. In Het sportkookboek voor wielrenners vind je vijftig nieuwe recepten en vijftien klassiekers afgestemd op jouw favoriete sport. Dankzij de nog eenvoudigere recepten spendeer je vanaf nu minder tijd in je keuken zodat er meer tijd overblijft om te sporten. En...
Snellere Jelle
Sneller dan je delivery-app
2026 || Hardcover || Jelle Beeckman || Borgerhoff & Lamberigts
Na het succes van Snelle Jelle is The Messy Chef terug – en hoe! In Snellere Jelle serveert Jelle Beeckman opnieuw 60 gloednieuwe gerechten die bewijzen dat snel koken net zo lekker kan zijn als uitgebreid tafelen. Verwacht originele combinaties, bomvol smaak en humor, die zelfs lukken wanneer je frigo en voorraadkasten zo goed als leeg zijn.
Van burgerbowl tot Gentse spitburger, van sushi-nachoschotel tot luie traybakes: elk recept is eenvoudig, verrassend en helemaal typisch Jelle. Ook J...
morgen verzonden
Variaties in de keuken / Druk 16
Receptenaccesoires
2025 || Paperback || Wendy Somers-van Gils || Brave New Books
Drukke agenda? En je wilt toch wat lekkers op tafel zetten en ook graag zelf in de keuken staan? Dan is dit een mooi kookboek voor jou! Variaties in jouw keuken is een kookboek met gerechten die snel en makkelijk te berieden zijn na een drukke werkdag of in een druk bezet weekend met veel bezoek van vrienden en familie en deze zullen verrast zijn door al het lekkers wat er op tafel is geserveerd!
The Nutty Farmer
60 verrassende gerechten met noten
2026 || Paperback || Fréderic Bostyn || Borgerhoff & Lamberigts
The Nutty Farmer, aka Fréderic Bostyn, is dé man als het om noten gaat. In dit boek vind je 60 smakelijke recepten waarin noten volop schitteren. Van popcorn-chocolade crunchies voor de perfecte snack tot rijstpap met amandelmix en gekaramelliseerde noten als heerlijk ontbijt, en gnocchi met romige walnoten-salie saus voor een heerlijk diner.
Of je nu van noten houdt vanwege hun gezondheidsvoordelen of gewoon voor de smaak, dit boek bevat recepten die je elke dag kunt maken. Laat je verras...
morgen verzonden
Over eten en koken
wetenschap en cultuur in de keuken
2023 || Hardcover || Harold McGee || Nieuw Amsterdam || met inkijkexemplaar
Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pan...
On Food And Cooking
The Science and Lore of the Kitchen
2004 || Hardcover || Harold McGee || Simon & Schuster || met inkijkexemplaar
An updated twentieth-anniversary edition of the classic culinary reference features ninety percent new material and provides a wealth of kitchen tips, food-preparation techniques, folklore, literary anecdotes, and health information, in a volume that features particular coverage of trends from the p
morgen verzonden
Bloedgroepdieet
voor elke bloedgroep een eigen programma voor voeding, gezondheid en beweging
|| Paperback || Peter D'Adamo || VBK Media || met inkijkexemplaar
Op overtuigende wijze toont D'Adamo aan dat er een verband bestaat tussen iemands bloedgroep, zijn gevoeligheid voor bepaalde ziekten, vitaliteit, psychische gesteldheid, voeding en lichamelijke activiteit. Wat voor de een goede voeding is, kan voor de ander zelfs slecht zijn. Mensen met bloedgroep o varen wel bij een geheel ander voedingspatroon dan mensen met bloedgroep AB. Dit boek geeft voor elk van de vier bloedgroepen - 0, A, B en AB een eigen gezondheidsstrategie bestaande uit: een voe...
morgen verzonden
Should We All Be Vegan?
A primer for the 21st century
2024 || Paperback || Molly Watson || Thames & Hudson Ltd
An insightful look at the arguments for and against universal adoption of a vegan diet and lifestyle.
morgen verzonden
Juicing for Life
A Guide to the Benefits of Fresh Fruit and Vegetable Juicing
2024 || Paperback || Maureen Keane e.a. || Avery Publishing Group Inc.,U.S.
Eating fresh fruits and vegetables can boost your energy level, supercharge your immune system and maximise your body's healing power. This work gives nutritional programmes for over 75 health problems, telling you which fruits and vegetables have been shown to be effective in combating specific illnesses and why.
Zilte
2025 || Hardcover || Viki Geunes || Lannoo
Z as in Zilte.
Dazzling like sunlight on sea.
Exhilarating as salt air.
Every ingredient, every dish is a story.
And an expression of the essence of ZIlte:
Of flavor, aroma.
Of composition and feeling.