Zoekfilters

Verschijningsjaar
2020 (2)
2023 (2)
2026 (2)
Verschijningsvorm
Hardcover (8)
Paperback (4)
Opleiding
Voeding en Dietetiek (2)
Voorgeschreven bij
Hogeschool van Amsterd... (2)

Resultaten (12)

44,50
Leverbaar vanaf 22 april 2026
+
Bestel

DIERENDONCK - A Butcher's Family (Nederlandse editie)

2026 || Hardcover || Hendrik Dierendonck || Pelckmans Uitgevers

37,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 35,63
+
Bestel

De Banketbakker / Druk 12

2020 || Hardcover || Jonah Freud e.a. || De Kookboekhandel

Tien jaar na het verschijnen van De Banketbakker hebben we het boek een nieuwe uitstraling gegeven. De cover is veranderd, van wit naar blauw; het is De Banketbakker 2.0 dus 2 i.p.v. 1 kroket op de voorkant. Het binnenwerk is geheel vernieuwd, nieuwe lay-out, nieuwe foto's en daarbij uitgebreid met meer dan 20 recepten. Deze klassieker mag in geen enkel houthoudend ontbreken.

Janny vd Heijde: "Geen twijfel mogelijk. Deze klassieker en mijn persoonlijke favoriet helpt ieders bakkunsten naar ee...

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 28,49
+
Bestel

Het sportkookboek voor wielrenners

2023 || Paperback || Stephanie Scheirlynck || Lannoo

Eet en drink als een topwielrenner om jouw eigen sportieve uitdagingen aan te gaan. De Sportkookboeken van Stephanie Scheirlynck leren iedere sporter wat, hoeveel en wanneer je moet eten en drinken om optimaal te sporten en te presteren. In Het sportkookboek voor wielrenners vind je vijftig nieuwe recepten en vijftien klassiekers afgestemd op jouw favoriete sport. Dankzij de nog eenvoudigere recepten spendeer je vanaf nu minder tijd in je keuken zodat er meer tijd overblijft om te sporten. En...

51,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 49,39
+
Bestel

Over eten en koken

wetenschap en cultuur in de keuken

2023 || Hardcover || Harold McGee || Nieuw Amsterdam || met inkijkexemplaar

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pan...

23,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 22,79
+
Bestel

Bloedgroepdieet

voor elke bloedgroep een eigen programma voor voeding, gezondheid en beweging

|| Paperback || Peter D'Adamo || VBK Media || met inkijkexemplaar

Op overtuigende wijze toont D'Adamo aan dat er een verband bestaat tussen iemands bloedgroep, zijn gevoeligheid voor bepaalde ziekten, vitaliteit, psychische gesteldheid, voeding en lichamelijke activiteit. Wat voor de een goede voeding is, kan voor de ander zelfs slecht zijn. Mensen met bloedgroep o varen wel bij een geheel ander voedingspatroon dan mensen met bloedgroep AB. Dit boek geeft voor elk van de vier bloedgroepen - 0, A, B en AB een eigen gezondheidsstrategie bestaande uit: een voe...

19,99
Leverbaar vanaf 17 december
+
Bestel

50x Chocolatecookieballs

2025 || Paperback || Milli Mastenbroek-Gerritsen || The Food Lane

Hoe leuk is het om met bestaande producten iets nóg lekkerders te maken? In plaats van bloem, boter en suiker gebruik je gewoon koekjes, chocolade en zuivel. Makkelijker kan bijna niet. In dit boek deelt Milli, oprichter van Chocolatecookieballs, haar geheim voor het maken van haar beroemde cookieballs.

Ze laat zien hoe eenvoudig en leuk het is om met kant-en-klare producten iets te creëren dat eruit ziet (en smaakt!) alsof het uit een luxe patisserie komt. Of je nu vaak in de keuken staat ...

30,00
Leverbaar vanaf 10 maart 2026
+
Bestel

Easy Indo

Simpele traditionele & moderne recepten

2026 || Hardcover || Maureen Tan || Carrera

In Easy Indo bewijst Maureen Tan dat je voor rijke Indonesische smaken geen uren in de keuken hoeft te staan, maar met een paar goede ingrediënten in korte tijd iets heerlijks op tafel zet. Van Javaanse mosselen, supersnelle kipsaté en Balinese steak tartaar tot zoetzure radijspickles, krokante limoensambal en een onweerstaanbare tarte tatin met pinda-tamarindekaramel.

20,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Surinaamse recepten van A tot Z / druk 1

|| Paperback || M. Sam-Sin-Hewitt || Uitgeverij Conserve

Surinaamse recepten van A tot Z van Muriel Sam-Sin Hewitt is een variëteit van wel 325 gerechten die de Surinaamse keuken zo aantrekkelijk maakt, zoals rijst met kouseband of bruine bonen uit de Creoolse keuken, roti en bara uit de Indiase keuken, bami en teloh uit de Indonesische keuken en witte rijst en chop soy uit de Chinese keuken. In het boek vindt de fijnproever de meest exclusieve experimenten, zowel voor de warme maaltijd als voor bij de borrel. Ook bevat het boek vegetarische recep...

49,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 47,49
+
Bestel

Ons voedsel / Druk 6

over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt en wat het met ons doet

2016 || Hardcover || Frans M. de Jong || Fontaine uitgevers

Ons voedsel,over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt & wat het met ons doet.

We staan in de huidige tijd ver af van ons dagelijks brood: vaak hebben we eigenlijk geen idee van de oorsprong van ons voedsel. Niet zo verwonderlijk, met alle 'hightech foods' die op de markt worden gebracht. Het enorme aanbod en slimme marketingtrucs maken het de consument niet gemakkelijk om dagelijks verantwoorde keuzes te maken.

Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel: wat erin zit, hoe he...

36,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 35,14
+
Bestel

Karsu's Kitchen

De 75 allerlekkerste recepten uit de Turkse keuken

2023 || Hardcover || Karsu || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar

In Karsu's Kitchen deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de Turkse keuken. Karsu is zangeres, pianiste en presentatrice, maar haar andere grote liefde is… eten! In haar eerste kookboek deelt ze het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook family favorites. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden, iedereen kan Turks koken met Karsu. Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis ...