Zoekfilters

Auteur
Sandra Bekkari (2)
Verschijningsjaar
2025 (7)
Opleiding
Voeding en Dietetiek (2)
Voorgeschreven bij
Hogeschool van Amsterd... (2)

Resultaten (12)

24,99
Leverbaar vanaf 23 september
+
Bestel

30 minuten

80 nieuwe, gezonde recepten voor wie weinig tijd heeft

2025 || Hardcover || Sandra Bekkari || Culi

50,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 48,44
+
Bestel

Over eten en koken

wetenschap en cultuur in de keuken

2023 || Hardcover || Harold McGee || Nieuw Amsterdam || met inkijkexemplaar

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pan...

49,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 47,49
+
Bestel

Ons voedsel / Druk 6

over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt en wat het met ons doet

2016 || Hardcover || Frans M. de Jong || Fontaine uitgevers

Ons voedsel,over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt & wat het met ons doet.

We staan in de huidige tijd ver af van ons dagelijks brood: vaak hebben we eigenlijk geen idee van de oorsprong van ons voedsel. Niet zo verwonderlijk, met alle 'hightech foods' die op de markt worden gebracht. Het enorme aanbod en slimme marketingtrucs maken het de consument niet gemakkelijk om dagelijks verantwoorde keuzes te maken.

Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel: wat erin zit, hoe he...

29,99
Leverbaar vanaf 21 november
+
Bestel

Snackbar Martino

Est. 1955

2025 || Hardcover || Guillaume Noë || Culi

Martino is meer dan een snackbar, het is een Gents icoon. Sinds 1955 is Snackbar Martino dé plek voor nachtbrakers, artiesten, politici en buurtfiguren. Dit opvallende koffietafelboek brengt de rijke familiegeschiedenis tot leven, met unieke beelden van vroeger en nu. Ontdek iconische gerechten als de Toast Raymond en de cheese‑egg‑burger, het verhaal van de ontstaansgeschiedenis van het broodje Martino, anekdotes over Tina Turner én Eddy Wally aan de toonbank en drie generaties passie ...

36,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 35,14
+
Bestel

Karsu's Kitchen

De 75 allerlekkerste recepten uit de Turkse keuken

2023 || Hardcover || Karsu || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar

In Karsu's Kitchen deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de Turkse keuken. Karsu is zangeres, pianiste en presentatrice, maar haar andere grote liefde is… eten! In haar eerste kookboek deelt ze het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook family favorites. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden, iedereen kan Turks koken met Karsu. Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis ...

34,99
Leverbaar vanaf 20 november
+
Bestel

Slowcookerbijbel

Recepten om groente, vis en vlees perfect te garen

2025 || Hardcover || Bas Robben || Carrera

Gebruik je slowcooker in het weekend om te ontbijten met shakshuka, te lunchen met Thaise kiptaco's of 's avonds een wildstoof op tafel te zetten. Stoof pompoenparten en wortels en serveer met een specerijenboter. Zelfs chocoladerijstepap met marshmallowfluff tover je als nagerecht zó uit je slowcooker. Bas laat met Slowcookerbijbel zien hoe je gevarieerd en smaakvol kunt koken met je slowcooker.

32,99
Leverbaar vanaf 25 september
+
Bestel

Pasta Semplice

2025 || Hardcover || Janneke Philippi || Carrera

Pasta Semplice bevat meer dan 100 eenvoudige pastarecepten voor doordeweeks en in het weekend. Klassieke pasta's en nieuwe snelle pastafavorieten, naast eenpanspasta's en pastaschotels uit de oven. Voor het weekend zijn er pasta's met stoofvlees en verse pasta's zonder pastamachine. Ze vragen wat meer tijd, maar zijn net zo simpel te bereiden.

Voor bij de pasta geeft Janneke heerlijk pizza-, focacce- en broodrecepten, die ook al zo eenvoudig zijn, en je pastamaaltijd helemaal áf maken.

49,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 47,49
+
Bestel

Het Nieuwe Proefboek

over de smaak van wat we eten en drinken

2021 || Hardcover || Peter Klosse || Fontaine Uitgevers B.V.

Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.

Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag...

34,99
Leverbaar vanaf 8 oktober
+
Bestel

Burgerbijbel

Van vis- en vegaburger tot groente- en vleesburger

2025 || Hardcover || Ramon Brugman || Carrera

In Burgerbijbel van Ramon Brugman vind je meer dan 200 recepten voor verschillende burgers van vlees, vis, groente en peulvruchten. Van een klassieke cheeseburger tot sappige smashburger of vegaburger van zoete aardappel. Leer hoe je de lekkerste broodjes of buns kneedt en afbakt. Maak van allerlei ingrediënten de perfecte patty als basis van je burger.

29,99
Leverbaar vanaf 13 november
+
Bestel

FODMAP-arm koken voor een rustige buik 2

Voor mensen met het prikkelbare-darmsyndroom

2025 || Hardcover || Sandra Bekkari e.a. || Borgerhoff & Lamberigts