Ons voedsel / Druk 6

over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt en wat het met ons doet

Voorzijde
Achterzijde
47,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 44,65 i
+
Bestel
ISBN: 9789059566323
Uitgever: Fontaine uitgevers
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Frans M. de Jong
Druk: 6
Relevante opleidingen: Voeding en Dietetiek Biologie, voeding & gezondheid
Pagina's: 576
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Voorgeschreven bij o.a.: Hogeschool van Amsterdam Aeres Hogeschool
Vervanger van: 9789059562486
NUR: Eten en drinken algemeen

Ons voedsel,over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt & wat het met ons doet.

We staan in de huidige tijd ver af van ons dagelijks brood: vaak hebben we eigenlijk geen idee van de oorsprong van ons voedsel. Niet zo verwonderlijk, met alle 'hightech foods' die op de markt worden gebracht. Het enorme aanbod en slimme marketingtrucs maken het de consument niet gemakkelijk om dagelijks verantwoorde keuzes te maken.

Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel: wat erin zit, hoe het wordt geproduceerd en wat het met ons doet. Deze volledig geactualiseerde en uitgebreide uitgave bevat onder andere nieuwe hoofdstukken over voeding en gezondheid, dieetmethoden en informatie op etiketten. Bewuste keuzes voor een gezond voedingspatroon liggen hiermee binnen handbereik.

Frans M. de Jong is al meer dan 35 jaar professioneel met voeding bezig. Eerst als directeur-eigenaar van Biochem, een advies- en onderzoeksbureau voor voedingsmiddelen. Tegenwoordig schrijft hij boeken over voeding en beheert hij zijn website www.voedingswaardetabel.nl.