Zoekfilters
Resultaten (16)
vandaag verzonden
Ramen Forever
recepten voor de perfecte ramen
2024 || Hardcover || Tim Anderson || Good Cook B.V.
IEDEREEN IS GEK OP RAMEN!
Ramen: een van de iconische Japanse gerechten en
geliefd over de hele wereld. Er zijn oneindig veel
variaties op ramen en er zijn geen echte grenzen.
De ramencultuur kenmerkt zich door creativiteit
en innovatie en dat zie je terug in Ramen Forever,
het nieuwste kookboek van dé expert van de Japanse
keuken, Tim Anderson.
Ramen Forever is niet alleen een prachtig uitgevoerd
kookboek maar is tevens hét handboek voor iedereen
die zich wil verdiepen in ramen: van het ze...
The Curry Guy Kip
Smaakvolle gerechten uit India & Zuidoost-Azië
2024 || Hardcover || Dan Toombs || Good Cook B.V.
morgen verzonden
Ti amo Roma
Authentieke recepten uit de Italiaanse grootstad
2024 || Hardcover || Lisa Nieschlag || Centrale Uitgeverij Deltas
Ontdek de verrukkelijke smaken van Rome in dit prachtige gebonden kookboek! Van een schuimige cappuccino bij het ontbijt tot een smeuïge risotto op de piazza bij zonsondergang, het leven in Rome draait om zalige zomeravonden, prachtige architectuur en vooral heerlijk eten. Ga mee op een culinaire wandeling door 'la città eterna' met 50 authentieke recepten en duik in de Romeinse cultuur en geschiedenis met behulp van de inspirerende foto's en reisverhalen. Breng de Italiaanse keuken thuis o...
Lekker Caribisch koken
De authentieke en exotische smaken van de Caraïben
2024 || Hardcover || Tee CHEF || Centrale Uitgeverij Deltas
Van Haïti tot Trinidad en Tobago, ontdek in dit boek meer dan 60 authentieke recepten die de rijke culinaire traditie van de Caribische eilanden vieren. Maak kennis met de smaken van de Caraïben, waar de rum rijkelijk vloeit en pittige Scotch Bonnet-pepers in vrijwel elk gerecht worden gebruikt. Proef klassiekers zoals jerk-kip, callaloosalade en ackee met gezouten vis, maar ontdek ook minder bekende pareltjes zoals zwarte cake van rozijnen en Jamaicaanse bammy. Van aperitief tot dessert, m...
morgen verzonden
Makkelijke noedels
Dagelijkse recepten, van instant tot udon
2024 || Hardcover || Pippa Middlehurst || Good Cook B.V.
NOEDELGERECHTEN IN 10, 20 OF 30 MINUTEN KLAAR!
In Makkelijke noedels deelt de Londense Pippa
Middlehurst meer dan 60 veelzijdige noedelgerechten
die snel en eenvoudig te maken zijn. Alle
recepten zijn op basis van diverse kant-en-klare
noedels en geïnspireerd op de ingrediënten, technieken
en smaken uit Oost- en Zuidoost-Azië. De
recepten zijn verdeeld in drie hoofdstukken waarmee
je met pak ‘m beet 10, 20 of 30 minuten makkelijke
noedelgerechten op tafel tovert, zónder in te leveren
op...
morgen verzonden
Mangiamo!
70 authentieke recepten en verhalen uit Noord- & Midden-Italië
2024 || Hardcover || Sarah Puozzo || Lannoo
Met dit boek stap je tussen de plooien van het massatoerisme en in de voetsporen van de Venetiaanse culinair journaliste en (tv-)kok Sarah Puozzo. Mangiamo! is een reisgids die leest als een roman en je kennis laat maken met unieke culinaire en culturele belevingen in Noord- en Midden-Italië. Van mystieke wijn proeven met de paters van de Karmelietenorde in Veneto tot het eten van fluweelzachte tortellini van de godin Venus in Emilia-Romagna. Het boek is verrijkt met leestips voor onderweg e...
vandaag verzonden
Grieks!
Recepten voor elke dag
2024 || Hardcover || Georgina Hayden || Good Cook B.V.
Meer dan 100 recepten voor de thuiskok van Georgina Hayden
De Griekse thuiskeuken van Georgina Hayden
kenmerkt zich door eenvoudige maaltijden voor elke
dag, die weinig inspanning kosten maar wel overheerlijk
zijn: van traditionele gerechten ‒ al dan niet
met een twist ‒ tot specialty’s, waarmee je je vrienden
& familie op speciale gelegenheden verrast, mogen
uiteraard niet ontbreken.
Ga Grieks! met de meer dan 100 recepten van Georgina
Hayden. Van doordeweekse maaltijden zoals
pastitsi...
De Syrische keuken van Imad
Een culinaire liefdesbrief aan Damascus
2024 || Hardcover || Imad Alarnab || Good Cook B.V.
De Syrische keuken van Imad: een culinaire liefdesbrief aan Damascus
De Syrische keuken van Imad is niet alleen een kookboek
maar vertelt ook het verhaal van Imad Alarnab,
chef-kok en eigenaar van onder andere drie succesvolle
restaurants in Damascus. Tot 27 juli 2015. Van
respectabel burger tot vluchteling: te voet en met de
trein, via Libanon, dwars door Europa en een verblijf
van 64 dagen in de ‘Jungle van Calais’. Krap zes jaar
later, met vallen en opstaan, opende Alarnab Imad’s
Syr...
vandaag verzonden
Levant van mezze tot baklava
2024 || Hardcover || Ghillie BASAN || Centrale Uitgeverij Deltas
Ga in deze prachtige gebonden uitgave mee op culinaire reis doorheen de Levant, de streek ten oosten van de Middellandse Zee. Landen zoals Libanon, Palestina, Israël en Cyprus delen tradities van zowel de Midden-Oosterse als de mediterrane keuken, wat resulteert in verrassende smaakcombinaties en heerlijke gerechten. Laat je in dit boek meenemen naar Levantijnse bazaars en openluchtmarkten, waar je klassiekers zoals falafel en baklava kan ontdekken, maar ook minder bekende gerechten zoals 'm...