Consumentengedrag, de basis / Druk 6

Voorzijde
Inkijkexemplaar
62,95
Met 5% studentenkorting
Voor 59,80 i
Levertijd: 48 uur
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001899974
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: André Weber
Druk: 6
Pagina's: 365
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
Categorie: Marketing Sociale wetenschappen & gezondheidszorg Marketing: vaardigheden & toepassingen Psychologie
NUR: Marketing

- Toegankelijke inleiding in het vakgebied;

- praktijkgerichte benadering;

- te gebruiken in compacte modules.

Consumentengedrag, de basis is een prettig leesbare en overzichtelijke bundeling van kennis over consumentengedrag. Kennis die ook toepasbaar is in praktijksituaties. In vijf overzichtelijke delen maakt de student kennis met consumentengedrag in relatie tot marketing. De student leert zo, stap voor stap, consumentengedrag te begrijpen én te beïnvloeden. Er is aandacht voor de consument als individu, als groepslid en als lid van de maatschappij.

In deze zesde editie zijn de meeste cases, voorbeelden en afbeeldingen vernieuwd. Ook op inhoudelijk niveau zijn er wezenlijke aanpassingen. Zo is de methode ‘customer journey’ – inclusief het gebruik van ‘persona’s’ – toegevoegd. De thema’s ‘neuromarketing’ en ‘online koopgedrag’ worden in deze vernieuwde uitgave diepgaander besproken. Gezien de beperkte waarde van ‘individuele karaktertrekken in relatie tot consumentengedrag’ is dit onderwerp vervallen. Wel is er nog steeds aandacht voor het gebruik van rolmodellen in reclame.

Studenten hebben op de ondersteunende website bij het boek toegang tot toetsvragen en een begrippentrainer. Docenten vinden online cases met uitwerkingen en figuren en tabellen uit het boek.

Bij dit boek kunnen docenten bovendien zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten.

Ook zijn er extra, afgeschermde, toetsvragen beschikbaar waar studenten nog niet mee hebben kunnen oefenen. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats.

Consumentengedrag, de basis is zeer geschikt voor de hoofdfase van de opleidingen Commerciële Economie, Small Business & Retail Management, Communicatie, International Business & Languages en aanverwante opleidingen in het hoger economisch onderwijs.

Lees meer