Zoekfilters
Resultaten (18)
morgen verzonden
Eat this - Fish
70 unieke, eenvoudige visrecepten
Hardcover || Blendbrothers || Lannoo || met inkijkexemplaar
Meet the fabulous Blendbrothers! Geboren en opgegroeid in Zeeland blenden broers Hendrik en Kamiel Buysse moeiteloos hun voorliefde voor super originele eenvoudige bereidingen en de meest pure ingrediënten uit de zee. In dit boek verrassen ze je recept na recept - en dat maar liefst 70 keer. Hun jarenlange ervaringen en de vele buitenlandse invloeden die ze meenamen, combineren ze met lokale producten welke ze hun gasten serveren. Dit vertalen ze nu naar uitzinnige smaakcombinaties die je le...
morgen verzonden
Koken uit één pan
308 recepten voor elke dag
2022 || Paperback || Libelle || Lannoo
Hecht je belang aan een verse, gezonde maaltijd, maar heb je regelmatig te weinig tijd om lang te staan koken? Dan kunnen eenpansgerechten de oplossing bieden: makkelijk te maken, bijzonder smaakvol en achteraf weinig afwas. In dit boek vind je 265 recepten van eenpansgerechten: van wokschotels tot stoofpotten en ovenschotels. Vis, vlees en veggie, Vlaamse kost en wereldkeuken, klassiekers en vernieuwende recepten: alles komt aan bod. Je vindt zowel inspiratie voor een doordeweekse maaltijd, ...
morgen verzonden
Het grote Libelle kipboek
200 toprecepten met kip
2022 || Paperback || Libelle || Lannoo
In dit nieuwe Libelle kookboek gaat alle aandacht naar kip, met stip het meest veelzijdige stukje vlees. Kip is lekker, licht en gezond, en ook vriendelijk voor het budget. Je kunt er eindeloos mee variëren en combineren en het een plekje geven in elk menu: als hapje, als voor- of hoofdgerecht, in een salade of in een pasta. In Het grote Libelle kipboek verzamelde de redactie 200 lekkere kiprecepten voor een snelle lunch, een heerlijk avondmaal of een feestelijk diner. Met kip heb je altijd ...
morgen verzonden
De brouwerijen van België
De unieke Belgische biercultuur in 50 verhalen
2022 || Ongedefinieerd || Erik Verdonck || Lannoo
België is een echt bierland. Met meer dan 400(!) brouwerijen zijn er dan ook heel veel verhalen te vertellen. Bierkenner en rasechte storyteller Erik Verdonck focust in dit boek op 50 brouwerijen, groot en klein, en vertelt de leukste, grappigste en meest verrassende anekdotes uit hun ontstaansgeschiedenis. Ontdek de beste inside stories, en doe dat vooral met een heerlijk glas bier in de hand!
morgen verzonden
Bakbasics - Herziene editie 2022
Alle recepten, bereidingen en vaktermen
2022 || Hardcover || IVVOB VZW || Lannoo || met inkijkexemplaar
De oud-leerlingenbond van de Brugse bakkerijschool Ter Groene Poorte IVVOB bestaat in 2022 50 jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe editie van deze klassieker. In dit naslagwerk vind je een compilatie van alle basisrecepten die de bakkerijschool haar leerlingen bijbrengt. Bakbasics leert je de kneepjes van het vak, en de beelden die in deze versie opgenomen zijn, doen je meteen al watertanden.
morgen verzonden
De druif
Ontdek het verhaal van druif tot wijn, van albariño tot zinfandel.
2022 || Ongedefinieerd || Gianluca Di Taranto || Lannoo
Je hebt wijn en je hebt wijn. Gianluca Di Taranto leert je alles over die tweede soort: van de historiek over de origine tot de karakteristieken en leuke wist-je-datjes. Gianluca vertelt met passie en humor over het karakter van de verdicchio, de kenmerken van de nebbiolo en de origine van primitivo.
Bekende en minder bekende druiven passeren de revue, maar één ding is zeker: je zult bijleren. Ontdek je nieuwe favoriete wijn in dit prachtig uitgegeven cadeauboek, en doe dat liefst met een g...
morgen verzonden
Het atelier van de chocolatier
recipe book
2022 || Hardcover || The proud collective of Callebaut Chefs || Lannoo
Het Atelier van de Chocolatier biedt meer dan 270 eenvoudige, concrete en praktische recepten die het volledige spectrum aan confiserie bestrijken (van bonbons en truffels tot snackbars...). Bereidingen met een korte, middellange of lange houdbaarheid, geïnspireerd op de vijf kleuren chocolade van Callebaut en uitgevoerd in verschillende chocoladesoorten. De trotse groep Callebaut Chefs heeft krachten en expertise gebundeld om harten te veroveren en inspiratie, motivatie en kennis te brengen...
morgen verzonden
Piet gepeperd
2022 || Hardcover || Piet Huysentruyt e.a. || Lannoo
Het leven van Piet Huysentruyt laat zich perfect vertellen en vertalen in gerechten. Elk gerecht is een belangrijk moment in zijn leven, of het nu gaat om de simpele vanillepudding met petit beurres van zijn moeder of de avant-gardistische combinatie van kreeft, bloedworst, oester, varkenspoot en rodekool die hij in zijn eerste restaurant serveerde. Piet creëerde, kookte en beschreef gedurende zijn rijkgevulde carrière duizenden recepten, 77 daarvan vind je in dit jubileumkookboek.
morgen verzonden
My love for macarons
2022 || Hardcover || Lindsay Coutteau || Lannoo
Het luchtige schuimgebakje van eiwit en amandelpoeder met een romige vulling krijgt door Lindsay Coutteau een heel andere dimensie. Lindsay is geobsedeerd door macarons en bakt ze dan ook in zowat alle vormen, maten, geuren en kleuren. In My love for macarons verklapt de auteur van Hippe Macarons het geheim van de perfecte macaron en geeft ze 45 originele recepten voor 'gewone' macarons en macarontaarten.
morgen verzonden
No meat. No nonsense. (NL)
Makkelijke en toegankelijke recepten om eens meer veggie te eten
2022 || Ongedefinieerd || Paul Florizoone || Lannoo
Plantaardig eten hoeft helemaal niet moeilijk of saai te zijn! Paul Florizoone, de man achter Greenway, deelt makkelijke vegetarische recepten en inspiratie uit de plantaardige keuken. Zelfs rasechte vleeseters zullen met deze recepten niet op hun honger blijven zitten! Van veggie Vlaamse klassiekers tot recepten uit de wereldkeuken... alles komt aan bod. Zonder vlees, maar met véél smaak!