Het atelier van de chocolatier

recipe book

Voorzijde
Achterzijde
120,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789401488624
Uitgever: Lannoo
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: The proud collective of Callebaut Chefs
Druk: 1
Pagina's: 592
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
NUR: Eten en drinken algemeen

Het Atelier van de Chocolatier biedt meer dan 270 eenvoudige, concrete en praktische recepten die het volledige spectrum aan confiserie bestrijken (van bonbons en truffels tot snackbars...). Bereidingen met een korte, middellange of lange houdbaarheid, geïnspireerd op de vijf kleuren chocolade van Callebaut en uitgevoerd in verschillende chocoladesoorten. De trotse groep Callebaut Chefs heeft krachten en expertise gebundeld om harten te veroveren en inspiratie, motivatie en kennis te brengen aan iedere ambachtelijke chocolatier en chef, of je nu een beginner bent of je chocoladebedrijf verder wilt laten groeien. Met bijdragen van de Callebaut Chefs Tribe

Davide Comaschi, Philippe Vancayseele, Clare England, Beverley Dunkley, Mark Tilling, Ciro Fraddanno en Ryan Stevenson