Zoekfilters
› Anne Fleur Sanders (3)
› Anya van de Wetering (3)
› Carrie Solomon (3)
» Toon alle opties (8)
› Centrale Uitgeverij De... (13)
› Terra (13)
› Good Cook B.V. (12)
» Toon alle opties (15)
› Lannoo (6)
› Veltman Uitgevers B.V. (6)
› Vrije Uitgevers, De (5)
› Exhibitions Internatio... (3)
› Rebo Productions (3)
› Boekscout (2)
› Carrera (2)
› Edicola Culinair (2)
› Jasper Alblas (2)
› KMuitgevers (2)
› Karakter Uitgevers BV (2)
› Nijgh & Van Ditmar (2)
› Studio 100 NV (2)
› Van Halewyck (2)
Resultaten (119)
morgen verzonden
Elke dag lekker koken
101 inspirerende recepten voor iedereen
Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
In elk gezin luidt dagelijks dezelfde vraag: 'Wat eten we vanavond?' Gelukkig biedt dit kookboek een antwoord met meer dan 150 eenvoudige, voedzame en vooral lekkere gerechten. Is je inspiratie op of heb je behoefte aan iets verrassends op het menu? Naast klassiekers zoals spaghetti bolognese, hamburgers en cordon bleu, brengt dit kookboek ook de internationale keuken op tafel. Een heerlijke dhal uit India, chili con carne uit Mexico of
taboulé uit het Midden-Oosten: elke dag heb je wel wat ...
morgen verzonden
Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout
2018 || Hardcover || Karen Adler e.a. || Veltman Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar
Hout op voorraad? Zou wel moeten!
Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.
En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.
morgen verzonden
GRIP OP JE GEWICHT
In balans met je maagverkleining
2022 || Hardcover || Marie-Josee Koks || Vrije Uitgevers, De || met inkijkexemplaar
Een compleet voedingsboek boordevol gezonde inspiratie. Met een 6-weeks dag tot dagmenu inclusief boodschappenlijst en keuze recepten.
Terug naar een gezonde basis, terug naar grip op je gewicht.
morgen verzonden
De Nieuwste Nederlandse Keuken
Beestachtige groenten
2023 || Hardcover || Albert Kooy || KMuitgevers
‘Mijn recepten zijn gericht op geweldige bereidingen voor groenten, waar dierlijke ingrediënten alleen nog gebruikt worden voor smaak. In de Nieuwste Nederlandse Keuken staan groenten centraal en zijn de recepten vereenvoudigd zodat iedereen de gerechten makkelijk kan bereiden. De ‘5 principes van de Nieuwste Nederlandse Keuken’ maken het makkelijk en duidelijk waar je op kan letten als je het eten van de toekomst wilt eten!’
‘In de ‘Nieuwste Nederlandse Keuken’ koken we met mi...
morgen verzonden
Soep-er
Soep uit alle uitkhoeken van de wereld voor elke dag van het jaar
2023 || Hardcover || Janine de Roode || Terra
Knolselderijsoep met chorizo en langzaam gegaarde kaneelappeltjes. Zoete aardappelsoep met kokosmelk. Of geroosterde rodebietjessoep met een crumble van pistache? Dankzij de heldere stap-voor-stap uitleg van Janine de Roode, oprichter van Utrechts eerste soepbar Soep-er, maak je de heerlijkste soepen nu zelf thuis. Je vindt soep in alle uithoeken van de wereld, of het nou een lunch, tussendoortje, voorgerecht of een vullende avondmaaltijd is. En er is een soep voor elk seizoen. Kies voor een ...
morgen verzonden
Eat this meat
70 unieke, eenvoudige vleesgerechten
2023 || Hardcover || Blendbrothers || Lannoo
In dit derde deel binnen de Eat this-reeks delen de Zeeuwse broers Hendrik en Kamiel Buysse hun liefde voor kwalitatieve ingrediënten met een een creatieve twist. Met hun jarenlange buitenlandse ervaring pimpen ze moeiteloos 45 eenvoudige bereidingen tot bijzonder smakelijke gerechten. Creatief, gedurfd en met vlees in de hoofdrol!
morgen verzonden
Terug naar mijn Roti (Heruitgave)
een smaakvolle ontdekking van Suriname
Hardcover || Ramon Beuk || Uitgeverij Marmer Boeken BV
'Als kleine jongen stond ik vaak naast mijn moeder in de keuken. Ik was onder de indruk van elke beweging die ze maakte. Maar wat mij het meest fascineerde was dat ze bij het serveren van de gerechten de mensen oprecht blij maakte. Dat wilde ik ook kunnen.' - RAMON BEUK
'Terug naar mijn Roti' is een persoonlijke zoektocht vol impressies, emoties en intieme ontmoetingen. Al reizend, etend en kokend neemt Ramon Beuk de lezer mee op een culinaire ontdekkingsreis door zijn Suriname. Het toont "de ...
morgen verzonden
Kook mee met Robin
2023 || Hardcover || Margo Bresser || Margo Bresser
“Ik wilde het kookboek in eerste instantie voor mijn zoon Robin maken, die een verstandelijke beperking heeft en sinds kort met begeleiding zelfstandig woont. Zijn huisgenoten bleken dol-enthousiast.“
Voor mijn zoon moest de tekst van het recept vooral duidelijk en zo kort mogelijk zijn. Al tijdens het schrijven bleek dat dit natuurlijk een superhandig kookboek is voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor kinderen en mannen met twee linkerhanden. De tekeningen In ‘Kook...
morgen verzonden
Kookbijbels Vleesbijbel
alles over rund & kalf, varken en lam
2020 || Hardcover || Gertjan Kiers e.a. || Carrera || met inkijkexemplaar
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad. Gertjan Kiers is een geboren slager met e...
morgen verzonden
Rauwe vis
60 recepten voor ceviche, sushi, tartaar, pokebowls en andere gerechten
2022 || Hardcover || Carrie Solomon || Terra
Sushi, sashimi, ceviche, pokébowls, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse rauwe vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen, dus heel gezond. Bovendien bevat vette vis - zoals zalm en makreel - grote hoeveelheden omega-3-vetzuren, waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor hart en vaten. Maar uiteraard spelen ook smaak, textuur en mondgevoel een belangrijke rol. Met Rauwe vis maken hobbykoks en visliefhe...