Rauwe vis

60 recepten voor ceviche, sushi, tartaar, pokebowls en andere gerechten

Voorzijde
Achterzijde
24,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789089899194
Uitgever: Terra
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Carrie Solomon
Druk: 1
Pagina's: 160
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
NUR: Basis kookboeken

Sushi, sashimi, ceviche, pokébowls, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse rauwe vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen, dus heel gezond. Bovendien bevat vette vis - zoals zalm en makreel - grote hoeveelheden omega-3-vetzuren, waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor hart en vaten. Maar uiteraard spelen ook smaak, textuur en mondgevoel een belangrijke rol. Met Rauwe vis maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis. Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse poké bowls, Peruaanse céviche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Mexicaanse tostadas. Ontdek nieuwe smaken en laat je verrassen.