Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
7,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789048316496
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Karen Adler Judith Fertig
Druk: 1
Pagina's: 128
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
NUR: Basis kookboeken

Hout op voorraad? Zou wel moeten!

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.

En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.