Zoekfilters
› Kosmos Uitgevers (22)
› Nijgh & Van Ditmar (17)
› Carrera (15)
» Toon alle opties (18)
› Becht (10)
› Fontaine Uitgevers (10)
› Lantaarn publishers (10)
› Forte (5)
› Pelckmans (4)
› Borgerhoff & Lamberigt... (3)
› Good Cook B.V. (3)
› Luitingh Sijthoff (3)
› Racine (3)
› Spectrum (3)
› Terra (3)
› Het Zwarte Schaap (2)
› Local Taste (2)
› Manteau (2)
› Studio 100 NV (2)
› Veltman Distributie Im... (2)
› Veltman Uitgevers B.V. (2)
Eten en drinken algemeen (152)
Maman fait un gâteau - Nouvelles recettes / Druk 5
2022 || Hardcover || Mélanie Mayné || Racine
Forte du succès de son blog et de son premier livre, Mélanie Mayné nous offre 45 nouvelles recettes sucrées à partager : les gâteaux du mercredi à réaliser avec les enfants ; les gâteaux du samedi pour les soirées festives en famille ou entre amis ; les gâteaux du dimanche pour en mettre plein la vue. Ces recettes sont complétées par de nombreux « trucs et astuces » et conseils pratiques. Pour Mélanie, la pâtisserie rime avec amour, partage et passion. Débutants, amateurs ...
Busy, Busy ?
mes meilleures recettes pour ceux qui n'ont pas le temps
2022 || Hardcover || Marie Van Bleyenberghe || Racine
Ce livre est une bible pour tous les gens débordés et notamment pour les familles, quel que soit l'âge des enfants, bébé ou adolescent. Avec humour et sens de l'organisation, Marie nous fait profiter de ses recettes salées et sucrées, simples, rapides et succulentes. Grâce à ses menus, elle permet de se retrouver sans stress autour d'un repas. Le livre se découpe de la façon suivante : Organisation & planning des menus (pour la semaine/pour le mois) Calendrier des saisons J'ai pas...
morgen verzonden
Burgers van Nederland
Voor elke burger een burger!
2022 || Hardcover || Mirjam van der Rijst e.a. || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar
Burgers van Nederland laat het zien: voor elke burger is er een geschikte burger! Dit kookboek bevat tal van heerlijke burgers met een twist, zo gevarieerd en verrassend als de medelanders die ze eten. Van de Brave Burger, de Tokoburger en de Smarthap tot de Rainbow Burger, vlees, vis en vega; dit boek is net zo lekker om door te bladeren, als om in te bijten. Vrolijk, inclusief en positief: Burgers van Nederland bevat voor iedereen iets om van te genieten.
morgen verzonden
Heel Holland Bakt Kinderbakboek seizoen 3
De leukste bakrecepten voor jonge thuisbakkers
2022 || Hardcover || Kosmos Uitgevers
Het Heel Holland Bakt Kinderbakboek seizoen 3 is het boek bij het seizoen 2022 van de Kids-editie van het leukste bakprogramma op tv. Met de lekkerste recepten voor junior bakkers om zelf thuis te bakken – alleen of met wat hulp – van super easy naar echte challenges plus alle favorieten van tv. Mis ’m niet!
morgen verzonden
Je kookt het op TikTok
Het enige, echte officiële TikTok kookboek met fan favourites en recepten van de populairste TikTok-foodies
2022 || Hardcover || TikTok || Kosmos Uitgevers
Je kookt het op TikTok bevat 60 TikTok-famous recepten om thuis zelf ook te maken. Met gerechten van meer dan 40 TikTok-koks, samen goed voor 62 miljoen volgers, zoals The Ultimate Breakfast Sandwich (van The Korean Vegan), de Grilled Jalapeno Corn Off the Cob (Cooking with Shereen), Ramen Carbonara (Cooking with Lynja), Bang-Bang Shrimpies (Newt), en meer, waaronder tips en technieken van verschillende TikTok-sterrenchefs. Hét officiële TikTok-kookboek, met QR-codes naar de profielen.
morgen verzonden
Borrelbijbel
2022 || Hardcover || Ramon Brugman || Carrera || met inkijkexemplaar
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Ramon Brugman je mee in de wereld van de borrelhapjes. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van klassiekers en cocktails tot kaasplanken en het zelf maken van chips. De ruim 250 recepten laten je zien dat je in een handomdraai de lekkerste zelfgemaakte borrelplanken zo op tafel zet.
morgen verzonden
Winterlust
2022 || Hardcover || Debby De Mangelaere e.a. || Pelckmans
Winterlust is niet enkel een kookboek, het zet ook al je zintuigen op scherp. Meer dan 50 winterse recepten met lokale ingrediënten van de duinen, over de vlakten tot in het woud: wintervongole, gebrande prei, ragout, wild… Eenvoudige bereidingen, (soms on)gezond en duurzaam. Ontdek de ruigte en heldere rust van dit seizoen in de combinatie van eerlijk eten, dwars door een ongerept België.
Foodfotograaf Wout Hendrickx en styliste Debby De Mangelaere ontwikkelen, stylen en fotograferen al ...
morgen verzonden
Prachtige taarten & cakes voor elke gelegenheid
2022 || Hardcover || Lantaarn publishers || met inkijkexemplaar
Elke dag een taart, wie wil dat nou niet! Door dit boek ontdek je dat de mooiste en lekkerste taarten en cakes helemaal niet ingewikkeld te maken zijn. De recepten zijn stapsgewijs geschreven en bovenaan de pagina staan overzichtelijk de ingrediënten.Ook de bereidingstijd en voor hoeveel personen een recept is staan aangegeven. De prachtige foto's laten iedere liefhebber van taarten en cakes watertanden. De recepten zijn opgedeeld in 'Voor elke dag', 'Voor als je gasten krijgt', 'Voor extra ...
morgen verzonden
Vega basics - 150 plantaardige recepten
150 plantaardige recepten
2022 || Hardcover || Lantaarn publishers || met inkijkexemplaar
Overheerlijke recepten voor de dagelijkse maaltijd, maar ook voor feestelijke gelegenheden. Vol inspiratie om een mooie, gezonde en lekkere vegetarische maaltijd op tafel te zetten. Bepaalde technieken en handigheidjes worden uitgelegd en voor een aantal recepten zijn er verschillende variaties mogelijk.Overzichtelijke recepten voor een heerlijke lunch of diner. En de foto's zijn een feestje om naar te kijken.
morgen verzonden
Keukenkronieken
De ultieme Nigel Slater in ruim 200 recepten
2022 || Hardcover || Nigel Slater || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar
'Dit is een boek voor het leven. [...] Slaters beste boek' - Diana Henry, Sunday Telegraph
'Slater is koning onder de food writers - Nigella Lawson
Keukenkronieken vertelt het verhaal van Nigel Slater's leven in de keuken. Waarin hij schrijft over hoe zijn manier van koken in de loop der jaren is veranderd. Van het ontdekken van de beste manier om een kip te braden tot de truc tot perfecte, rokerige, smeuïge auberginepuree. Hij vertelt de verhalen achter de recepten, zoals de herinnering van d...