Zoekfilters

Auteur
Sergio Herman (2)
Uitgever
Good Cook B.V. (6)
Centrale Uitgeverij De... (4)
Brave New Books (2)
» Toon alle opties (2)

Resultaten (22)

14,95
Levertijd: 4 werkdagen
met 5% korting 14,20
+
Bestel

Elke dag lekker koken

101 inspirerende recepten voor iedereen

Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar

In elk gezin luidt dagelijks dezelfde vraag: 'Wat eten we vanavond?' Gelukkig biedt dit kookboek een antwoord met meer dan 150 eenvoudige, voedzame en vooral lekkere gerechten. Is je inspiratie op of heb je behoefte aan iets verrassends op het menu? Naast klassiekers zoals spaghetti bolognese, hamburgers en cordon bleu, brengt dit kookboek ook de internationale keuken op tafel. Een heerlijke dhal uit India, chili con carne uit Mexico of

taboulé uit het Midden-Oosten: elke dag heb je wel wat ...

29,95
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Lekker genieten van wild

Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar

Ontdek het koken met wild opnieuw in dit smakelijke kookboek vol verrassende trendy en klassieke recepten met ree, hert, wild zwijn, haas en gevogelte! Pulled pork van wild zwijn, damhertsteak, wildbruschetta of chili con ree - dit boek bewijst hoe veelzijdig de wildkeuken kan zijn. Behalve inspirerende ideeën krijg je ook wetenswaardigheden mee over de jacht en de wildsoorten en lees je waar je moet zijn om dit gezonde vlees op je bord te krijgen.

14,95
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

De chocolade bar

maak je eigen chocoladerepen

Hardcover || Anne-Marij de Koning || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

De chocolade bar biedt meer dan 30 recepten om je

eigen chocoladerepen te maken. Maak dé klassiekers

als twix, bounty of toblerone die natuurlijk véél

lekkerder zijn dan de repen uit de supermarkt. Of

maak chocoladerepen met fruit: combineer pure

chocolade met gedroogde mangostukjes, kokos en

pofrijst of witte chocolade met gedroogde limoen en

gesuikerde gember.

Leer de methodes om chocolade op temperatuur te

brengen: tableren op een marmeren plaat of de

‘ent’-methode met behulp van au...

39,99
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Sergio's New Italian

60 recepten voor thuis

Hardcover || Sergio Herman || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar

Zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Geworteld in familiale Italiaanse en Zeeuwse tradities en op basis van typische smaakdragende ingrediënten geeft Sergio Herman aan waarachtige Italiaanse gerechten een heel eigen flow. Met herkenbare hartige smaken, nieuwe subtiele parfums en ongekende sensuele sappigheid creëert zijn ‘cucina nuova’ een gevoel dat mensen verwarmt, verbindt en verblijdt.

Van het Vaticaan tot het Witte Huis en in mil...

39,99
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Sergio's New Italian [English edition]

60 home cook recipes

Hardcover || Sergio Herman || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar

Like so many of us, Sergio Herman has been captivated by Italian food culture for years. Rooted in the family traditions of both Italy and the Dutch coastal province of Zeeland and using typical flavourful ingredients, Sergio allows authentic Italian dishes to flow in an entirely new way. With familiar savoury flavours, new and subtle fragrances, and unparalleled sensual succulence, his ‘cucina nuova’ brings people together and creates feelings of warmth and delight.

From the Vatican to ...

18,95
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Lekker ijs zelf maken

De beste recepten zonder ijsmachine

2021 || Hardcover || Camilla HAMID || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar

Met de recepten in dit boek maak je het lekkerste ijs met slechts een paar ingrediënten en zonder ijsmachine. Snel, eenvoudig en toch romig: het kan! Maak kennis met verrassende combinaties zoals mascarpone-ijs met frambozenswirl of munt-chocolade-ijs. Heb je zin in zoet maar geen zin in de extra calorieën? Wat dacht je van ijs van zoete aardappel of kokosijs met banaan? En als het tijd is om te serveren, maak je de hoorntjes en toppings helemaal zelf.

26,95
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Zin om te bakken

klassieke en originele recepten om je vingers bij af te likken

Hardcover || Trish Deseine || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar

Gebak met chocolade, romige crèmes en flans, zachte cakes, krokante koekjes, fruitige taarten en verrassende nagerechten met zelfgemaakt ijs… Taart, gebak en desserten zijn de finishing touch van elke maaltijd en zijn pure verwennerij voor de zintuigen. Zie je hoe de chocoladesaus sierlijk over het vanille-ijs loopt? Ruik je de aromatische kruidensuiker die zich vermengt met het sap van verse aardbeien? Voel je hoe de luchtige biscuit terugveert als je er een stukje van afsnijdt? Proef je ...

7,50
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 7,13
+
Bestel

Vandaag vegetarisch / Druk 2

koken met peulvruchten, soja, ei en noten

Hardcover || Stichting Voedingscentrum Nederland Uitg || met inkijkexemplaar

Steeds meer mensen eten vegetarisch of flexitarisch. Het is lekker, gezond en ook nog eens duurzaam. In dit kookboek van het Voedingscentrum vind je meer dan 60 vegetarische recepten op basis van peulvruchten, soja, ei, noten en vleesvervangers. Van heerlijke bonensalades tot koken met zeewier: het komt allemaal voorbij. Bij een aantal recepten vind je nu ook QR-codes die verwijzen naar een kookvideo die bij het recept hoort. Culinair specialist Suzanne laat in de video's zien hoe je het rece...

35,00
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

365 Dagen Koken

Met de seizoenen mee

Hardcover || Francesca van Berk || Francesca Kookt || met inkijkexemplaar

Inspiratie voor elke dag van het jaar, met liefde voor het seizoen

Francesca van Berk, beter bekend als Francesca Kookt, schiet te hulp om als gezin elke dag heerlijk, vers en gevarieerd te koken. In 365 Dagen Koken neemt zij haar lezers mee aan de hand van de seizoenen. Ieder hoofdstuk begint met een groente- en fruitkalender en per seizoen vind je 73 afwisselende recepten voor het avondeten. En als toegift is er nog een vijfde hoofdstuk met 73 comfortfoodgerechten die je het hele jaar door ...

18,50
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Het kleine boek voor sauzen

warm, koud, hartig en zoet

Hardcover || Thomas Feller || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Een goede saus is het puntje op i of de kers op de

taart: het trekt een gerecht omhoog, geeft balans

en brengt ingrediënten samen. Met Het kleine boek

voor sauzen heb je een praktische handleiding in huis

en doorgrond je de anatomie van uiteenlopende

sauzen, fonds en bouillons, klassiekers als béarnaise,

hollandaise en crème anglaise.

Van hartig tot zoet, van de basis als het trekken

van goede bouillons, fonds en het bereiden van de

perfecte vinaigrettes tot en met het zelf maken van

ketch...