Zoekfilters
› Good Cook B.V. (6)
› Centrale Uitgeverij De... (4)
› Brave New Books (2)
» Toon alle opties (3)
Resultaten (26)
Elke dag lekker koken
101 inspirerende recepten voor iedereen
Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
In elk gezin luidt dagelijks dezelfde vraag: 'Wat eten we vanavond?' Gelukkig biedt dit kookboek een antwoord met meer dan 150 eenvoudige, voedzame en vooral lekkere gerechten. Is je inspiratie op of heb je behoefte aan iets verrassends op het menu? Naast klassiekers zoals spaghetti bolognese, hamburgers en cordon bleu, brengt dit kookboek ook de internationale keuken op tafel. Een heerlijke dhal uit India, chili con carne uit Mexico of
taboulé uit het Midden-Oosten: elke dag heb je wel wat ...
Nadiya Cookbook 2021
2022 || Hardcover || Nadiya Hussain || Veltman Distributie Import Books
This companion book to the BBC2 series Nadiya's Fast Flavours will bring the excitement back into your daily meals, with all the recipes she cooks on the programme and more besides.
Known for her bold and surprising flavour combinations, Nadiya loves to throw the rulebook out of the window, and is always looking for fresh ways to take familiar recipes to the next level. Now she makes it easy for you to do the same, with a host of everyday recipes that are guaranteed to send your taste buds in...
morgen verzonden
The Italian Bakery
Step-by-Step Recipes with the Silver Spoon
2021 || Hardcover || The Silver Spoon Kitchen || Phaidon Press Limited
morgen verzonden
Lekker genieten van wild
Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
Ontdek het koken met wild opnieuw in dit smakelijke kookboek vol verrassende trendy en klassieke recepten met ree, hert, wild zwijn, haas en gevogelte! Pulled pork van wild zwijn, damhertsteak, wildbruschetta of chili con ree - dit boek bewijst hoe veelzijdig de wildkeuken kan zijn. Behalve inspirerende ideeën krijg je ook wetenswaardigheden mee over de jacht en de wildsoorten en lees je waar je moet zijn om dit gezonde vlees op je bord te krijgen.
morgen verzonden
De chocolade bar
maak je eigen chocoladerepen
Hardcover || Anne-Marij de Koning || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
De chocolade bar biedt meer dan 30 recepten om je
eigen chocoladerepen te maken. Maak dé klassiekers
als twix, bounty of toblerone die natuurlijk véél
lekkerder zijn dan de repen uit de supermarkt. Of
maak chocoladerepen met fruit: combineer pure
chocolade met gedroogde mangostukjes, kokos en
pofrijst of witte chocolade met gedroogde limoen en
gesuikerde gember.
Leer de methodes om chocolade op temperatuur te
brengen: tableren op een marmeren plaat of de
‘ent’-methode met behulp van au...
morgen verzonden
New York Christmas
Recipes and stories
2021 || Hardcover || Lisa Nieschlag e.a. || Macmillan
Live the dream of a White Christmas in New York A getaway to the magical New York of the pre-Christmas period: when coloured lights decorate the buildings, Jingle Bells rings out everywhere and culinary delicacies tempt you to indulge. Who doesn't dream of strolling down a snowy 5th Avenue, ice-skating around the imposing Christmas tree outside the Rockerfeller Center and to cap it off, enjoying a delicious slice of pumpkin pie in one of the inviting cafes? with around 50 recipes for Blueberr...
morgen verzonden
Sergio's New Italian
60 recepten voor thuis
Hardcover || Sergio Herman || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar
Zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Geworteld in familiale Italiaanse en Zeeuwse tradities en op basis van typische smaakdragende ingrediënten geeft Sergio Herman aan waarachtige Italiaanse gerechten een heel eigen flow. Met herkenbare hartige smaken, nieuwe subtiele parfums en ongekende sensuele sappigheid creëert zijn ‘cucina nuova’ een gevoel dat mensen verwarmt, verbindt en verblijdt.
Van het Vaticaan tot het Witte Huis en in mil...
morgen verzonden
Sergio's New Italian [English edition]
60 home cook recipes
Hardcover || Sergio Herman || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar
Like so many of us, Sergio Herman has been captivated by Italian food culture for years. Rooted in the family traditions of both Italy and the Dutch coastal province of Zeeland and using typical flavourful ingredients, Sergio allows authentic Italian dishes to flow in an entirely new way. With familiar savoury flavours, new and subtle fragrances, and unparalleled sensual succulence, his ‘cucina nuova’ brings people together and creates feelings of warmth and delight.
From the Vatican to ...
morgen verzonden
Lekker ijs zelf maken
De beste recepten zonder ijsmachine
2021 || Hardcover || Camilla HAMID || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
Met de recepten in dit boek maak je het lekkerste ijs met slechts een paar ingrediënten en zonder ijsmachine. Snel, eenvoudig en toch romig: het kan! Maak kennis met verrassende combinaties zoals mascarpone-ijs met frambozenswirl of munt-chocolade-ijs. Heb je zin in zoet maar geen zin in de extra calorieën? Wat dacht je van ijs van zoete aardappel of kokosijs met banaan? En als het tijd is om te serveren, maak je de hoorntjes en toppings helemaal zelf.
morgen verzonden
Zin om te bakken
klassieke en originele recepten om je vingers bij af te likken
Hardcover || Trish Deseine || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
Gebak met chocolade, romige crèmes en flans, zachte cakes, krokante koekjes, fruitige taarten en verrassende nagerechten met zelfgemaakt ijs… Taart, gebak en desserten zijn de finishing touch van elke maaltijd en zijn pure verwennerij voor de zintuigen. Zie je hoe de chocoladesaus sierlijk over het vanille-ijs loopt? Ruik je de aromatische kruidensuiker die zich vermengt met het sap van verse aardbeien? Voel je hoe de luchtige biscuit terugveert als je er een stukje van afsnijdt? Proef je ...