Resultaten (26)

14,95
Leverbaar vanaf 22 mei
met 5% korting 14,20
+
Bestel

Elke dag lekker koken

101 inspirerende recepten voor iedereen

Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar

In elk gezin luidt dagelijks dezelfde vraag: 'Wat eten we vanavond?' Gelukkig biedt dit kookboek een antwoord met meer dan 150 eenvoudige, voedzame en vooral lekkere gerechten. Is je inspiratie op of heb je behoefte aan iets verrassends op het menu? Naast klassiekers zoals spaghetti bolognese, hamburgers en cordon bleu, brengt dit kookboek ook de internationale keuken op tafel. Een heerlijke dhal uit India, chili con carne uit Mexico of

taboulé uit het Midden-Oosten: elke dag heb je wel wat ...

28,95
Levertijd: 5 werkdagen
+
Bestel

Nadiya Cookbook 2021

2022 || Hardcover || Nadiya Hussain || Veltman Distributie Import Books

This companion book to the BBC2 series Nadiya's Fast Flavours will bring the excitement back into your daily meals, with all the recipes she cooks on the programme and more besides.

Known for her bold and surprising flavour combinations, Nadiya loves to throw the rulebook out of the window, and is always looking for fresh ways to take familiar recipes to the next level. Now she makes it easy for you to do the same, with a host of everyday recipes that are guaranteed to send your taste buds in...

45,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

The Italian Bakery

Step-by-Step Recipes with the Silver Spoon

2021 || Hardcover || The Silver Spoon Kitchen || Phaidon Press Limited

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Lekker genieten van wild

Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar

Ontdek het koken met wild opnieuw in dit smakelijke kookboek vol verrassende trendy en klassieke recepten met ree, hert, wild zwijn, haas en gevogelte! Pulled pork van wild zwijn, damhertsteak, wildbruschetta of chili con ree - dit boek bewijst hoe veelzijdig de wildkeuken kan zijn. Behalve inspirerende ideeën krijg je ook wetenswaardigheden mee over de jacht en de wildsoorten en lees je waar je moet zijn om dit gezonde vlees op je bord te krijgen.

14,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De chocolade bar

maak je eigen chocoladerepen

Hardcover || Anne-Marij de Koning || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

De chocolade bar biedt meer dan 30 recepten om je

eigen chocoladerepen te maken. Maak dé klassiekers

als twix, bounty of toblerone die natuurlijk véél

lekkerder zijn dan de repen uit de supermarkt. Of

maak chocoladerepen met fruit: combineer pure

chocolade met gedroogde mangostukjes, kokos en

pofrijst of witte chocolade met gedroogde limoen en

gesuikerde gember.

Leer de methodes om chocolade op temperatuur te

brengen: tableren op een marmeren plaat of de

‘ent’-methode met behulp van au...

28,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

New York Christmas

Recipes and stories

2021 || Hardcover || Lisa Nieschlag e.a. || Macmillan

Live the dream of a White Christmas in New York A getaway to the magical New York of the pre-Christmas period: when coloured lights decorate the buildings, Jingle Bells rings out everywhere and culinary delicacies tempt you to indulge. Who doesn't dream of strolling down a snowy 5th Avenue, ice-skating around the imposing Christmas tree outside the Rockerfeller Center and to cap it off, enjoying a delicious slice of pumpkin pie in one of the inviting cafes? with around 50 recipes for Blueberr...

39,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Sergio's New Italian

60 recepten voor thuis

Hardcover || Sergio Herman || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar

Zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Geworteld in familiale Italiaanse en Zeeuwse tradities en op basis van typische smaakdragende ingrediënten geeft Sergio Herman aan waarachtige Italiaanse gerechten een heel eigen flow. Met herkenbare hartige smaken, nieuwe subtiele parfums en ongekende sensuele sappigheid creëert zijn ‘cucina nuova’ een gevoel dat mensen verwarmt, verbindt en verblijdt.

Van het Vaticaan tot het Witte Huis en in mil...

39,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Sergio's New Italian [English edition]

60 home cook recipes

Hardcover || Sergio Herman || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar

Like so many of us, Sergio Herman has been captivated by Italian food culture for years. Rooted in the family traditions of both Italy and the Dutch coastal province of Zeeland and using typical flavourful ingredients, Sergio allows authentic Italian dishes to flow in an entirely new way. With familiar savoury flavours, new and subtle fragrances, and unparalleled sensual succulence, his ‘cucina nuova’ brings people together and creates feelings of warmth and delight.

From the Vatican to ...

18,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Lekker ijs zelf maken

De beste recepten zonder ijsmachine

2021 || Hardcover || Camilla HAMID || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar

Met de recepten in dit boek maak je het lekkerste ijs met slechts een paar ingrediënten en zonder ijsmachine. Snel, eenvoudig en toch romig: het kan! Maak kennis met verrassende combinaties zoals mascarpone-ijs met frambozenswirl of munt-chocolade-ijs. Heb je zin in zoet maar geen zin in de extra calorieën? Wat dacht je van ijs van zoete aardappel of kokosijs met banaan? En als het tijd is om te serveren, maak je de hoorntjes en toppings helemaal zelf.

26,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Zin om te bakken

klassieke en originele recepten om je vingers bij af te likken

Hardcover || Trish Deseine || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar

Gebak met chocolade, romige crèmes en flans, zachte cakes, krokante koekjes, fruitige taarten en verrassende nagerechten met zelfgemaakt ijs… Taart, gebak en desserten zijn de finishing touch van elke maaltijd en zijn pure verwennerij voor de zintuigen. Zie je hoe de chocoladesaus sierlijk over het vanille-ijs loopt? Ruik je de aromatische kruidensuiker die zich vermengt met het sap van verse aardbeien? Voel je hoe de luchtige biscuit terugveert als je er een stukje van afsnijdt? Proef je ...