Zoekfilters

Verschijningsvorm
Hardcover (12)

Resultaten (13)

21,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

BBQ recepten voor op een kamado

Hardcover || Julius Jaspers || Carrera || met inkijkexemplaar

In dit boek staan meer dan 100 BBQ-recepten voor op een kamado. Een kamado is een keramische BBQ met deksel. Hierdoor werkt het als een oven en kun je er de temperatuur perfect mee regelen. Een kamado is geschikt voor slowcooking en om te grillen, bakken en stomen. Julius neemt je aan de hand en leert je alle technieken en de lekkerste gerechten maken!

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Toko Lo

INDISCHE BAKERY • CAKE EN KOEK • TAART • HARTIG • ZOET • DRANKJES EN PUDDING

Hardcover || Lola van Ruler || Carrera || met inkijkexemplaar

Met eerbied voor de geschiedenis, een trotse blik vooruit en een mengkom en garde in de hand deelt Lola haar Indische roots - en daarmee die van de ruim 350.000 Indische Nederlanders - aan de hand van recepten voor zoet en hartig gebak, die hun oorsprong vinden in de tijd van Nederlands-Indië én die later in Nederland zijn ontstaan: van spekkoek tot sponscake en van pangsit tot pastei.

39,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De bakatlas

Rutger bakt de lekkerste recepten van over de hele wereld

2022 || Hardcover || Rutger van den Broek || Carrera || met inkijkexemplaar

Overal ter wereld wordt gebakken. Van de Oostenrijkse apfelstrudel tot de Portugese pastéis de nata en van Indonesische pandancake tot aan Amerikaanse devil's foodcake. Of wat denk je van koeksisters uit Zuid-Afrika en Russische honingtaart? In De Bakatlas laat Rutger van den Broek je in meer dan 150 toegankelijke recepten zien hoe divers er over de hele gebakken wordt en hoe je dat zelf thuis kunt doen: van koekjes, taarten en cakes tot aan brood(jes) en desserts.

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Koolhydraatarme bijbel

250 recepten met weinig en langzame koolhydraten

Hardcover || Janneke Vreugdenhil || Carrera || met inkijkexemplaar

Koolhydraatarme bijbel is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidelijke en stapsgewijze instructies laat Janneke Vreugdenhil zien hoe je gerechten maakt met weinig en langzame koolhydraten, zonder daarbij in te leveren op smaak. Van gegrilde tonijn met komkommer-avocadosalade tot koolraap-carbonara en steak béarnaise. En van mokkasmoothies en proteïnebrood tot Thai beef salad en pompoenlasagne.

33,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Cuisine Carine

Recepten en notities van Karin Gaasterland

2021 || Hardcover || Karin Gaasterland || Carrera || met inkijkexemplaar

Men wil vaak weten hoe het werkt in mijn hoofd. Eenvoudig, want ik denk aan niets anders dan aan eten. De beste gerechten ontstaan in mijn hoofd. Dit is wie ik ben, dat is wat ik doe. In de loop der jaren ben ik mijn verhaal - dat van een leven lang koken - gaan opschrijven: recepten, geschiedenis, achtergronden, mijn favoriete plekken, inspiratie en keukenfilosofie.

Voor mij gaat koken niet uitsluitend over techniek of nauwkeurige receptuur. Natuurlijk, kennis is handig en chef word je niet z...

33,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

La Table de Caron

Recepten uit onze bistrokeuken

Hardcover || Alain Caron || Carrera || met inkijkexemplaar

Wie uit eten gaat bij de familie Caron waant zich hartje Amsterdam in Parijs. Werkelijk alles is er zoals je verlangt van een moderne, kwalitatief hoogstaande bistro. Van de sfeer tot aan het personeel en het typerende servies en meubilair, maar bovenal de elegante gerechten waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden.

In La Table de Caron komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise to...

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Eten met Nick

65 recepten om makkelijk (en vooral teringlekker) te koken

Hardcover || Nick Toet || Carrera || met inkijkexemplaar

Eten met Nick van YouTube-fenomeen Nick Toet staat vol makkelijke recepten en tips en tricks waarmee zelfs jij kunt leren koken. Van de meest fluffy American pancakes tot superturboshoarma en van een Broodje Beschuitstuitah en Boeuf Bourguignon tot aan Haagse worstenbroodjes. Weg met al die moeilijke instructies en gewoon lekker koken zoals het hoort; zonder poespas en naar eigen smaak. Het moet net dat ene plekje raken waarvan je zegt 'oh mijn god, ik heb nog nooit zo lekker gegeten'. Want d...

39,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Altijd zondag

Hardcover || Wil Demandt || Carrera || met inkijkexemplaar

In zijn keuken is het altijd zondag. Mede door zijn Limburgse roots, was wat Wil in zijn restaurant kookte heel normaal: er werd een beest geslacht en vervolgens werden alle delen verwerkt in zijn uitzonderlijk bourgondische gerechten. Van kop tot staart, zoals dat tegenwoordig wordt genoemd.

Tot op de dag van vandaag is Wil bezig met koken, eten en lezen en schrijven over eten. In Altijd zondag heeft hij, onder redactie van Jonah Freud, voor eens en voor altijd zijn onnavolgbare nalatenschap ...

14,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Job en Perry

Een klootzak-proof kookboek

Hardcover || Perry de Man e.a. || Carrera || met inkijkexemplaar

Een klootzak-proof kookboek met meer dan 50 recepten voor klassiekers uit de Rotterdamse wereldkeuken zoals Job en Perry ze het liefst maken: zo simpel mogelijk en met niet te veel ingrediënten. Gewoon, voor iedereen dus. Je hoeft alleen af en toe naar de toko, that's it.

Van Surinaamse broodjes tot aan cacio e pepe en soto ayam. En van gevangeniscake tot aan vissticks met remouladesaus en risotto nero om indruk te maken op je toekomstige ex.

33,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Sausbijbel

Van BBQ- tot botersauzen en van vinaigrettes en dressings tot groente-, vlees- en vissauzen

Hardcover || Julius Jaspers || Carrera || met inkijkexemplaar

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is...