Sausbijbel

Van BBQ- tot botersauzen en van vinaigrettes en dressings tot groente-, vlees- en vissauzen

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
33,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789048859696
Uitgever: Carrera
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Julius Jaspers
Druk: 1
Pagina's: 496
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
NUR: Eten en drinken algemeen

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verassend en leerzaam naslagwerk.