Zoekfilters
› Karen Groeneveld (3)
› Sofie Chanou (3)
› Catherine Atkinson (2)
» Toon alle opties (14)
› Elise Gruppen-Schouwer... (2)
› Jord Althuizen (2)
› Julius Jaspers (2)
› Lisette Kreischer (2)
› Maartje Borst (2)
› Nina de Bruijn (2)
› Noor Murad (2)
› Onno Kleyn (2)
› Rukmini Iyer (2)
› Sandra Bekkari (2)
› Sophie Dupuis-Gaulier (2)
› Valentina Harris (2)
› Yotam Ottolenghi (2)
› Kosmos Uitgevers (17)
› Veltman Uitgevers B.V. (14)
› Carrera (13)
» Toon alle opties (17)
› Borgerhoff & Lamberigt... (10)
› Becht (8)
› Lantaarn publishers (8)
› Bertram + de Leeuw Uit... (7)
› Fontaine Uitgevers (7)
› Lannoo (7)
› Manteau (7)
› Forte (4)
› Pelckmans (4)
› Spectrum (4)
› CLF Media B.V. (3)
› Forte culinair (3)
› Het Zwarte Schaap (3)
› Brave New Books (2)
› Centrale Uitgeverij De... (2)
› Luster Uitgeverij (2)
Resultaten (167)
morgen verzonden
Black Smoke 2
Fire, ice en BBQ attitude
2022 || Hardcover || Jord Althuizen e.a. || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar
Black Smoke 2 van Jord Althuizen en Kasper Stuart is het nieuwe BBQ-boek van de populaire Black Smoke-restaurants – vurige broertjes van Smokey Goodness. Met fire, ice & BBQ-attitude wordt het weer volop feest! Niet alleen vind je de allernieuwste, stoerste gerechten van dit geweldige BBQ-restaurant in Rotterdam en Antwerpen om thuis zelf op het vuur uit te proberen, maar ook de coolste cocktails en sterkste verhalen. Met een extra vleug Rotterdamse charme: niet lullen, maar BBQ’en!
morgen verzonden
Koken op de Big Green Egg
Hardcover || James Whetlor || Manteau || met inkijkexemplaar
De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de barbecue-experts rekenen. In tijden waarin de tuin nog belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze unieke barbecue is. Dankzij de keramiek, die bestand tegen extreme temperaturen, én de vorm ontstaat een perfecte luchtcirculatie in de EGG, waardoor voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur.
Dit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenkeuken.
&...
morgen verzonden
500 cocktails 0.0
Heerlijke cocktailrecepten zonder alcohol
Hardcover || Deborah Gray || Veltman Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar
Dit uitgebreide cocktailboek vormt de perfecte inspiratiebron voor elke gastheer of gastvrouw die graag alcoholvrije cocktails serveert. Als u altijd al mocktails heeft willen maken, maar nooit wist waar u moest beginnen, is dit boek de ideale leidraad!
morgen verzonden
500 fingerfood recepten
Heerlijke hapjes voor iedere gelegenheid
Hardcover || Valentina Harris || Veltman Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar
Wie houdt er nu niet van gezellig borrelen met lekkere hapjes? Wat voor feest je ook geeft, of het nu een stijlvolle samenkomst is of een uitbundig themafeest, goed eten is essentieel voor een geslaagde party. 500 fingerfood recepten is een prachtige collectie recepten voor je volgende feestje. Van eenvoudige hapjes als Italiaanse antipasti- spiesjes tot delicate soesjes met een vulling van blauwe kaas, met vegetarische en veganistische opties, en een hoop feestklassiekers die niet mogen ontb...
morgen verzonden
Het 5 or less-kookboek
Simpele en gezonde recepten met maximaal 5 ingrediënten
2021 || Paperback || Elise Gruppen-Schouwerwou e.a. || CLF Media B.V.
morgen verzonden
Vegan op de plank
50 prachtig opgemaakte serveerplanken voor gezonde snacks, maaltijden en desserts
Hardcover || Kate Kasbee || Terra || met inkijkexemplaar
Kookboeken die laten zien hoe je kunstig opgemaakt eten op planken of schalen kunt serveren winnen snel aan populariteit. Tot nu toe stonden alle boeken over dit onderwerp vol met vlees, kazen en andere dierlijke producten. Vegan op de plank is het eerste boek dat deze trend toegankelijk maakt voor mensen die plantaardig eten. Kate Kasbee serveert 50 vegan planken. Van avontuurlijke Grieks mezze-planken en een kleurrijke reeks Mexicaanse 'kleine hapjes' tot kindvriendelijke planken boordevol ...
morgen verzonden
Diner
Een jaar samen aan tafel
2021 || Hardcover || Barbara Serulus e.a. || Luster Uitgeverij || met inkijkexemplaar
In DINER spat het plezier van samen eten en koken voor de mensen die je graag ziet van elke pagina. Elk hoofdstuk geeft je inspiratie voor een volledig diner, van aperitief tot dessert.
Het boek staat vol indrukwekkend lekkere gerechten waarvoor je niet heel de avond in de keuken moet staan en tips om zoveel mogelijk kookwerk te doen voor de gasten arriveren.
De focus ligt op seizoensgebonden en lokale producten. Groenten spelen de hoofdrol, maar er is ook plaats voor boter, vis, vlees en and...
morgen verzonden
Lekker & Simpel op reis
125 wereldrecepten
2021 || Paperback || Sofie Chanou e.a. || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV || met inkijkexemplaar
LEKKER ETEN OVER DE GRENS
125 Snelle Wereldrecepten in een geheel herziene editie, aangevuld met 25 nieuwe recepten. En nu uitgevoerd in het formaat van de overige delen van deze succesvolle kookboekenserie van Sofie en Jorrit. Je maakt met dit boek een culinaire rondreis langs vele continenten, en je tovert elke avond een bijzonder gerecht op tafel: van een Mexicaanse burrito bowl tot een Spaanse Paella. En van een Amerikaanse cheeseburger tot een heerlijke tikka masala uit India.
Makkelijk ...
morgen verzonden
Het grote wildplukboek (Heruitgave)
Eten uit de natuur
Hardcover || Edwin Flores || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV || met inkijkexemplaar
Herziene gebonden editie van 'Het grote wildplukboek'. Het is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Maar hoe pak je dat aan?
Edwin Florès beschrijft in dit boek de geheimen van het wildplukken. Hij neemt je mee van het groene bos naar de zilte kust en legt uit dat er veel meer te plukken valt dan alleen bramen, vlier- of bosbessen. Hij behandelt meer dan 200 wilde eetbare planten, bessen, noten, wortels en paddenstoelen. Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar m...
morgen verzonden
Bloch Feest Bakboek
Legendarisch feestgebak
2021 || Hardcover || Stefan Elias || Hannibal || met inkijkexemplaar
Stefan Elias, jarenlang de rechterhand van de legendarische Gentse bakker Jacques Bloch, bewees met zijn bestsellers Belgisch Bakboek en Wereldbakboek al dat hij zijn tijdloze recepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen.
Voor dit slotstuk van zijn trilogie verdiept hij zich in de rijke geschiedenis van Belgische en buitenlandse feesten en zoekt hij naar de allerbeste bakrecepten voor elke gelegenheid – van een ontbijt met knapperige koffiekoeken over een zoet tussendoortje, e...