Zoekfilters

Taal
Nederlands (2)
Verschijningsjaar
2023 (2)

Resultaten (3)

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Taste Korea

Korean recipes with local ingredients

2023 || Hardcover || Ae Jin Huys || Lannoo

What makes Korean food so tasty? The secret is in the jang, seasonings that have been a staple of Korean cuisine for thousands of years. Jang is prepared by fermenting soybeans into soy sauce (ganjang), soybean paste (doenjang) and chilli paste (gochujang). These seasonings deliver a rich palette of flavours and have significant health benefits. Ae Jin Huys already introduced us to kimchi, Korean fermented vegetables. In this book she shows how to use these various jang to season your meals. ...

26,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Kimchi

Gezond koken met gefermenteerde groenten

Hardcover || Ae Jin Huys || Lannoo || met inkijkexemplaar

Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren.

Er is een overvloed aan variëteiten op kimchi. De regio, het klimaat en het seizoen dragen allemaal bij aan de variëteit. En elke familie heeft zijn eigen recept. Kimchi bevat heel veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora, een betere spijsvertering en gewichtscontrole. Het behoort samen met olijfolie...

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Proef Korea

Koreaanse recepten met lokale ingrediënten

2023 || Hardcover || Ae Jin Huys || Lannoo

Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de 'jangs', de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus (ganjang), sojabonenpasta (doenjang) en chillipasta (gochujang). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet én een positief effect op de gezondheid. Ae Jin Huys liet ons eerder al kennismaken met 'kimchi', op Koreaanse wijze gefermenteerde groente. In dit boek ...