Kimchi

Gezond koken met gefermenteerde groenten

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
26,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789401462587
Uitgever: Lannoo
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Ae Jin Huys
Druk: 1
Pagina's: 208
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Eten en drinken algemeen

Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren.

Er is een overvloed aan variƫteiten op kimchi. De regio, het klimaat en het seizoen dragen allemaal bij aan de variƫteit. En elke familie heeft zijn eigen recept. Kimchi bevat heel veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora, een betere spijsvertering en gewichtscontrole. Het behoort samen met olijfolie, soja, yoghurt en linzen tot de vijf gezondste voedingsstoffen ter wereld. De opvallende gezondheid en ouderdom van de Koreaanse bevolking worden aan de gunstige effecten van kimchi toegeschreven.Ae Jin Huys vertelt in dit boek over de basics van kimchi en de Koreaanse keuken.