Zoekfilters

Verschijningsjaar
2022 (18)
2023 (15)
2024 (11)
» Toon alle opties (5)
Verschijningsvorm
Hardcover (60)
Paperback (11)
Ongedefinieerd (4)

Resultaten (75)

19,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Openhartig over eten

gesprekken van Pascale Naessens met haar lezers

Paperback || Pascale Naessens || Lannoo || met inkijkexemplaar

?Gezonde voeding is vandaag voor heel wat mensen een levensbelangrijk issue. Om te weten te komen wat voeding echt doet met een mens, ging culinair auteur Pascale Naessens op bezoek bij haar lezers. Ze voerde lange en diepgravende gesprekken met hen over de verandering in hun leven, nadat ze van een klassieke doordeweekse keuken zijn overgeschakeld op wat Pascale Naessens 'Mijn Pure Keuken' noemt. Sommigen zijn vermagerd, anderen voelen zich beter, fitter en gezonder, hebben hun eetprobleem o...

25,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Basisboek taartdecoraties

2020 || Hardcover || Tatyana Van Huffel || Lannoo || met inkijkexemplaar

Tatyana Van Huffel creëert de mooiste taartdecoraties.Dit unieke handboek bevat niet alleen recepten voor basistaarten, maar ook heel wat tips van Tatyana om zelf aan de slag te gaan met rolfondant, glazuur, chocolade of marsepein. Stap voor stap legt ze je uit hoe je namen schildert in chocolade of de leukste cake toppers creëert. En dat alles om jouw bakkunsten onweerstaanbaar te maken!

25,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Het koffieboek

Maak van je keuken je koffiebar

2023 || Hardcover || Charlene De Buysere || Lannoo

Koffie is alomtegenwoordig. Van een cappuccino 's morgens, over een filter bij het middagmaal tot een espresso na het avondeten; iedereen heeft zijn eigen koffieritueel. In dit boek leer je alles over de heerlijkste bonen en de beste zetwijzen. Of je nu een koffieleek bent, of een echte koffiesnob, met dit boek zal je thuis koffie kunnen maken zoals een echte barista.

26,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Puur bbq

Easy gerechten voor barbecue en outdoor cooking

2023 || Hardcover || Zouterover B.V. e.a. || Lannoo

Niets is zo heerlijk als samen rond een smeulende barbecue zitten en genieten van het lekkerste eten. Nick en Kevin doen niets liever dan mensen samenbrengen met hun heerlijk toegankelijke gerechten, klaargemaakt met respect voor het product. Hun recepten geven je een houvast, maar zijn nooit een exacte wetenschap: je maakt ze op gevoel en naar je eigen smaak. Alleen wat zout, of toch meer kruiding? Met of zonder een stukje vlees? Laat je verrassen door de combinaties, en geniet met volle teu...

39,99
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
+
Bestel

Fire Dining

Heerlijk buiten koken op het buitenvuur

2024 || Hardcover || Julie Minne || Lannoo

Buitenvuren type BBQ met grill én teppanyaki, zoals White Fire en Ofyr, zijn ongelofelijk hot. Deze vuren zijn makkelijker te onderhouden dan een klassieke BBQ én je kunt er gewoon álles op bereiden. Bovendien zijn ze ook supergezellig als vuurschaal in je tuin! Met Fire Dining wil Julie Minne aantonen dat fine dining perfect mogelijk is met deze toestellen en dat je met een goeie voorbereiding de hele avond samen met je gasten kunt tafelen. Alle gerechten zijn dan ook gemaakt om te sharen...

25,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Eat this - Fish

70 unieke, eenvoudige visrecepten

Hardcover || Blendbrothers || Lannoo || met inkijkexemplaar

Meet the fabulous Blendbrothers! Geboren en opgegroeid in Zeeland blenden broers Hendrik en Kamiel Buysse moeiteloos hun voorliefde voor super originele eenvoudige bereidingen en de meest pure ingrediënten uit de zee. In dit boek verrassen ze je recept na recept - en dat maar liefst 70 keer. Hun jarenlange ervaringen en de vele buitenlandse invloeden die ze meenamen, combineren ze met lokale producten welke ze hun gasten serveren. Dit vertalen ze nu naar uitzinnige smaakcombinaties die je le...

27,99
Leverbaar vanaf 23 oktober
+
Bestel

Proef Libanon

Betoverende mezze, gerechten en verhalen uit de Libanese keuken

2024 || Hardcover || Nehme Darwiche e.a. || Lannoo

De keuken van het Midden-Oosten maakt de laatste jaren furore. Zo ook de Libanese keuken, die Nehme Darwiche en Caroline Delbecque je laten proeven in dit heerlijke boek! De Libanese keuken is vooral bekend voor de heerlijk gekruide mezze, bestaande uit koude en warme schotels om te sharen met het hele tafelgezelschap. Nehme is afkomstig uit Beirut en neemt je mee op reis door zijn geboorteland aan de hand van boeiende familieverhalen en verrukkelijke gerechten. Niet alleen verklapt hij het s...

29,99
Leverbaar vanaf 18 september
+
Bestel

The sweetest table

2024 || Hardcover || Sarah Renson || Lannoo

Van heerlijk homemade gebak en desserts kun je nooit genoeg krijgen! In haar nieuwe boek presenteert toppatissier Sarah Renson weer de lekkerste zoete zondes, van taart tot dessert. De creaties worden perfect in beeld gebracht door fotografe Lot Van Riel, maar ze worden ook aangevuld met zalige sfeerbeelden. Kortom, een bakboek om eerst even mee op de bank te kruipen en te genieten, en dan meteen zelf aan de slag te gaan in je eigen keuken.

22,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Vijftig tinten kip

een tongue in chick kook- en verhalenboek

Hardcover || F.L. Fowler || Lannoo || met inkijkexemplaar

Een hilarisch kookboek als parodie op 'Vijftig tinten grijs' Boeiend en erotisch koken met kip. Miss Chicken, een jonge scharrelkip, speelt de hoofdrol in deze grappige, soms zinderende en altijd spitsvondige parodie op de wereldberoemde Vijftig tinten grijs van E.L. James. Net als Anastasia Steele is ze overgeleverd aan de willekeur van een dominante man, in dit geval een welstellende, sexy en vooral erg hongerige chef-kok. Met keukentouw en koksmes gaat hij aan de slag en maakt Miss Chicken...

24,99
Leverbaar vanaf 28 augustus
+
Bestel

Olijfolie

Het naslagwerk

2024 || Hardcover || Wilma Van Grinsven-Padberg || Lannoo

We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan.

Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Maar hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte? Hoe en waar wordt olijfolie gemaakt? Welke olijfolie past bij welk gerecht? Wilma Van Grinsven is een gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd...