Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (4)
Maaltijdsalades
Smakelijke salades in 4 seizoenen
2024 || Hardcover || Emily Ezekiel || Good Cook B.V.
Smakelijke maaltijdsalades ingedeeld op de seizoenen
Salades saai? Echt niet! Met Maaltijdsalades van
Emily Ezekiel geniet je het hele jaar door van smakelijke
combinaties die blijven verrassen. Of je nu een
doorgewinterde saladefreak bent of af en toe een
maaltijdsalade eet.
Bij elk recept geeft Emily bewaartips en/of suggesties
voor vegan opties. Inclusief tips voor de voorraadkast,
handige keukentools, uitleg hoe je verse
ingrediënten het beste bewaart en basisrecepten voor
dressings, taf...
morgen verzonden
Budget Vegan in 30 minuten
meer dan 100 plantaardige budgetrecepten snel op tafel
2024 || Hardcover || Saskia Sidey || Good Cook B.V.
SMAAKVOL, SNEL, PLANTAARDIG ÉN BUDGETVRIENDELIJK
Eenvoudig, plantaardig, tijdbesparend én betaalbaar
koken? Budget Vegan in 30 minuten helpt je hierbij!
Dit kookboek bundelt meer dan 100 plantaardige
budgetrecepten die niet alleen snel op tafel staan en
bijzonder lekker zijn, maar ook laten zien dat bewust
koken helemaal niet ingewikkeld of kostbaar is.
Laat je inspireren door de vele eenpansgerechten
als een linzen-tomatenstoofschotel, aubergine-aardappelcurry
of snelle, gekruide noedelsoe...
vandaag verzonden
Sandwiches
bijzondere belegde broodjes voor elk moment van de dag
2024 || Hardcover || Daniel Lindeberg || Good Cook B.V.
DE LEKKERSTE BELEGDE BROODJES VOOR ELK MOMENT VAN DE DAG
Écht goede en lekkere sandwiches maken? Daniel
Lindeberg vertelt je in Sandwiches hoe je dit doet.
Met meer dan 30 recepten, geïnspireerd op zijn
diverse reizen en ervaring in bakkerijen, stel je de
lekkerste broodjes samen voor de lunch, een uitgebreide
picknick of vullend avondmaal.
Herontdek klassiekers als de grilled cheese en kipsaté.
Stel sandwiches samen met smaken uit diverse
internationale keukens, zoals Vietnamese zalm met
...
vandaag verzonden
IJs & co 2.0
2024 || Hardcover || Aniek Keijsers || Good Cook B.V.
IJSKOUD DE BESTE RECEPTEN HET HELE JAAR DOOR
Watermeloen, pistache, vegan, hartig, feestelijk, snel:
in IJs & co 2.0 presenteert Aniek Keijsers ijsrecepten
helemaal anno nu. Met nieuwe smaken, duidelijke
uitleg over technieken en waar mogelijk presenteert
Aniek bij elk recept de vegan variant. Iedereen kan
zelf lekker ijs maken met of zonder ijsmachine.
Van soft-, sherbet- of sorbetijs tot waterijs, gelato,
ijscoupes, ijstaarten voor elke gelegenheid en meer.
Van klassiekers als het perfecte ...