Zoekfilters
› Economie en bedrijf al... (5)
› Biologie algemeen (4)
› Management algemeen (3)
» Toon alle opties (5)
› Aeres Hogeschool (49)
› Hogeschool Rotterdam (9)
› Hogeschool Utrecht (6)
» Toon alle opties (7)
› Biologie, voeding & ge... (17)
› Toegepaste Biologie (16)
› European Food Business (13)
» Toon alle opties (17)
› Aarde en Klimaat (3)
› Journalistiek (3)
› Milieukunde (3)
› Minor International Aq... (3)
› Social Work (3)
› Ad Diermanagement (2)
› Ad Ondernemerschap & R... (2)
› Bos- en Natuurbeheer (2)
› Commerciële Economie (2)
› Finance & Control (2)
› Forensisch Laboratoriu... (2)
› Leraar Biologie (2)
› Leraar Gezondheidszorg... (2)
› Logistics Management (2)
› Mondzorgkunde (2)
› Natuurkunde (2)
Aeres Hogeschool (49)
vandaag verzonden
Reader Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties - opgaven
|| Paperback || Redactie || Studie Bijdehand
Deze reader is een speciale uitgave voor een specifieke groep studenten van de Aeres Hogeschool. De reader is in opdracht van de docent samengesteld met daarin alleen die content die voor een bepaald onderwerp benodigd is.
Voor exactere informatie over de inhoud van deze reader kan de uitgever worden geraadpleegd.
vandaag verzonden
Heukels' Flora van Nederland / Druk 24
2020 || Paperback || Leni Duistermaat || Noordhoff || met inkijkexemplaar || ook als eBook
- Actueel en compleet boek over de flora van Nederland;
- met een schat aan gedetailleerde illustraties;
- wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest in veldexcursies.
Heukels’ Flora van Nederland is het standaardwerk over de flora van Nederland. Het is een uniek boek in zijn soort. In één band is de wetenschappelijk betrouwbare en meest complete flora van Nederland opgenomen. In de geheel nieuwe editie is de spectaculaire uitbreiding van de Nederlandse flora met 2.500 soorten opgen...
maandag verzonden
Wat je eet, dat deert / Druk 1
de strijd om goed en gezond voedsel
2020 || Paperback || Lenny Vulperhorst || Gennep B.V., Uitgeverij Van
Food Politics / Revised 2nd Edition
What Everyone Needs to Know (R)
2013 || Paperback || Robert Paarlberg || Oxford University Press
The politics of food is changing fast. In rich countries, obesity is now a more serious problem than hunger. Consumers once satisfied with cheap and convenient food now want food that is also safe, nutritious, fresh, and grown by local farmers using fewer chemicals.
Heavily subsidized and underregulated commercial farmers are facing stronger push back from environmentalists and consumer activists, and food companies are under the microscope. Meanwhile, agriculturalsuccess in Asia has spurred ...
vandaag verzonden
Essentials of Animal Behaviour / 1st edition
1999 || Paperback || Peter J. B. || Cambridge University Press
Essentials of Animal Behaviour provides a basic introduction to animal behaviour. Written in clear and readable style, and aided with a comprehensive glossary, illustrations and numerous examples, it will provide a firm foundation for those studying animal behaviour or comparative psychology.
vandaag verzonden
Biology / 12th Global Edition
A Global Approach
2020 || Paperback || Neil A. Campbell e.a. || Pearson || ook als eBook
This title is a Pearson Global Edition. The Editorial team at Pearson has worked closely with educators around the world to include content which is especially relevant to students outside the United States. Setting the standard for excellence, accuracy, and innovation Biology: A Global Approach delivers a trusted, accurate, current, and pedagogically innovative experience that guides students to a true understanding of biology.
The author team advances Neil Campbell's vision of meeting and e...
maandag verzonden
Gespreksvoering / Druk 5
Basisvaardigheid voor gespreksmodellen
2020 || Paperback || Henk T. van der Molen e.a. || Noordhoff || met inkijkexemplaar || ook als eBook
• Relevant voor alle hbo-en wo-opleidingen;
• kan uitstekend gebruikt worden voor zelfstudie;
• systematische aanpak zorgt voor een hoog niveau van gespreksvaardigheid.
Gespreksvoering - Basisvaardigheden en gespreksmodellen leert studenten hoe zij de effectiviteit van hun gesprekken kunnen vergroten en een hoog niveau van gespreksvaardigheid bereiken.
Het boek is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel belicht de basisvaardigheden die je bij het voeren van gesprekken moet beheersen. A...
maandag verzonden
Marketing Kernstof / Druk 9
2020 || Paperback || Hans Vosmer e.a. || Noordhoff || met inkijkexemplaar || ook als eBook
Marketing Kernstof is een uitgebreide introductie in het vakgebied marketing. Het boek beschrijft de belangrijkste marketingbegrippen, -theorieën en -modellen. Het boek besteedt aandacht aan onderwerpen als marketingomgeving, -organisatie en -planning, consumentengedrag en markt- en marketingonderzoek. Deze nieuwe editie is uitgebreid met actuele voorbeelden en artikelen. Ten opzichte van de vorige editie is in deze editie meer aandacht gegeven aan verkoop en verkoopmanagement als essentieel...
maandag verzonden
Bosecologie en bosbeheer / Druk 1
2010 || Hardcover || Jan Ouden e.a. || Acco || met inkijkexemplaar
Bossen vervullen een belangrijke functie in het Nederlandse en Vlaamse landschap. Lag vroeger de nadruk vooral op de productie van hout als hernieuwbare grondstof, tegenwoordig is het belang van bossen voor natuurbehoud, recreatie en milieubescherming sterk toegenomen. Dit vraagt om een hoog kennisniveau van de beheerder. Bovendien vereisen veranderingen in de maatschappelijke en natuurlijke omgeving, zoals klimaatverandering, inzicht in de processen die in het bosecosysteem plaatsvinden. Dez...
Food Supply Chain Management and Logistics / 2nd Edition
Understanding the Challenges of Production, Operation and Sustainability in the Food Industry
2021 || Paperback || Samir Dani || Kogan Page Ltd
First edition WINNER: ACA-Bruel 2015 - Prix des AssociationsFood supply chains are integral in ensuring that food makes it from the farm to the table. Understanding how these operate has never been more important. The new edition of Food Supply Chain Management and Logistics is the guide to all aspects of food supply chains.
This book examines food production, operational challenges and the future challenges of the industry and sustainability. The emergence of new technologies, which are key ...