Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenFontaine Uitgevers (5)
morgen verzonden
Het lekkerste uit Turkije
60 must eat gerechten
2023 || Hardcover || Hilal Kayis Sungur || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar
Dompel je onder en ervaar de rijke eet- en drinkcultuur van Turkije, zonder met fomo terug naar huis te keren. Of geniet na je vakantie thuis nog even na. Met 'Het lekkerste uit Turkije' weet je zeker dat je alle must eats in huis hebt!
Maak een culinaire rondreis door Turkije. Hilal Kayis neemt de thuiskok aan de hand en laat in ruim 60 must eat-recepten zien wat de keuken van haar vaderland zo speciaal maakt. We kennen allemaal de Turkse mezze, börek, dolma en köfte, maar deze rijke keuke...
morgen verzonden
Mi Cocina
Recepten en verhalen uit de keuken van Mexico
2022 || Hardcover || Rick Martínez || Fontaine Uitgevers
Een culinaire reis door Mexico
Ontdek de culinaire schatten van Mexico en haar zeven regio's in meer dan 100 unieke gerechten. In Mi cocina neemt Rick Martínez je mee op een culinaire reis door Mexico - die begint in Mexico Stad en verder gaat langs 32 staten, 156 steden en meer dan 20.000 heerlijke kilometers aan verhalen en recepten.
Met dit boek brengt Martínez een persoonlijk eerbetoon aan de schoonheid en overvloed van Mexico - waar de wortels van zijn familie liggen. Hij brengt de regio...
morgen verzonden
Uit de keuken van Fatima - elke dag anders
90 nieuwe recepten voor familie en vrienden
2021 || Hardcover || Fatima El Irari || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar
Op haar razend populaire blog laat Fatima El Irari dagelijks zien dat iedereen kan koken. Haar recepten zijn foolproof, veelzijdig en een mix van Marokkaanse classics en moderne favorieten waar je je vingers bij aflikt. In haar tweede boek, Uit de keuken van Fatima - elke dag anders, staan naast een traditionele lamsvleestajine, een heerlijk romige linzensoep met garnalen en mama's maskouta (vanilletulband) ook toppers als mac and cheeseballs, parmezaankip uit de oven en Raffaello-cheesecake....
morgen verzonden
Het lekkerste uit Zweden
60 must eat gerechten
2024 || Hardcover || Ingrid Hofstra || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar
Ingrid Hofstra laat in ruim 60 must eat-recepten zien wat de keuken van het land waar ze naartoe emigreerde zo speciaal maakt. We kennen allemaal smörgåsbord (boterhamtafel) en de Zweedse fika: regelmatig pauzeren met een kop koffie en iets lekkers. Om de donkere dagen optimistisch toe te treden en de eindeloze zomerdagen uitbundig te vieren, zit de Zweedse jaarkalender barstensvol culinaire feestdagen. 'Vette dinsdag' wordt gevierd met overdadige roomsoezen - te vinden in elke bakkerij van...
morgen verzonden
Falastin
Het kookboek
2020 || Hardcover || Sami Tamimi e.a. || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar
Falastin is het langverwachte vervolg op Jeruzalem
Van de co-auteurs van de Ottolenghi-bestsellers Jeruzalem, Ottolenghi - Het Kookboek en SimpelSami Tamimi en Tara Wigley reizen door Bethlehem, Oost-Jeruzalem, Nablus, Jenin, Haifa, Akka, Nazareth, Galilea en de Westelijke Jordaanoever en nodigen je uit om de smaken uit Sami's thuisland te ervaren. Het eten is de perfecte mix van traditioneel en eigentijds, met recepten die al generaties lang zijn doorgegeven. De gerechten die zijn geïnspiree...