Mi Cocina

Recepten en verhalen uit de keuken van Mexico

Voorzijde
Achterzijde
34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789464042023
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Rick Martínez
Druk: 1
Pagina's: 304
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
NUR: Eten en drinken algemeen Keuken per land en streek

Een culinaire reis door Mexico

Ontdek de culinaire schatten van Mexico en haar zeven regio's in meer dan 100 unieke gerechten. In Mi cocina neemt Rick Martínez je mee op een culinaire reis door Mexico - die begint in Mexico Stad en verder gaat langs 32 staten, 156 steden en meer dan 20.000 heerlijke kilometers aan verhalen en recepten.

Met dit boek brengt Martínez een persoonlijk eerbetoon aan de schoonheid en overvloed van Mexico - waar de wortels van zijn familie liggen. Hij brengt de regionale identiteit van Mexico tot uitdrukking met gerechten als Oaxaca's mole coloradito (gemaakt met pasilla-chili's, gedroogd fruit, noten, zaden en bitterzoete chocolade) en tacos de capeados (gefrituurde vistaco's in maïsmeelbeslag met papaya en tomatillo); een gerecht dat zo kenmerkend is voor de kuststreek Baja.