Het lekkerste uit Turkije

60 must eat gerechten

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789464042634
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Hilal Kayis Sungur
Druk: 1
Pagina's: 192
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2023
NUR: Eten en drinken algemeen Keuken per land en streek

Dompel je onder en ervaar de rijke eet- en drinkcultuur van Turkije, zonder met fomo terug naar huis te keren. Of geniet na je vakantie thuis nog even na. Met 'Het lekkerste uit Turkije' weet je zeker dat je alle must eats in huis hebt!

Maak een culinaire rondreis door Turkije. Hilal Kayis neemt de thuiskok aan de hand en laat in ruim 60 must eat-recepten zien wat de keuken van haar vaderland zo speciaal maakt. We kennen allemaal de Turkse mezze, börek, dolma en köfte, maar deze rijke keuken kent ook invloeden uit omringende landen. Bovendien heeft iedere streek zijn eigen smaken. Proef Kara lahana (boerenkool uit het noorden), beyran corbasi (soep uit het oosten), yaglama (traditionele laagjestaart met gehakt uit Kayseri) of de Turkse ontbijtgerechten sucuklu yumurta (Turkse worst met ei) en cay, de nationale thee. Heerlijke recepten worden afgewisseld met prachtige sfeerfotografie van Turkije.