Zoekfilters
Resultaten (7)
morgen verzonden
Provence
heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk
2019 || Hardcover || Alex Jackson || Good Cook B.V.
De Provençaalse keuken is een van de meest populaire
regiokeukens van Frankrijk. Uit de Provence komen
prachtige producten door de ligging en het gunstige
klimaat; producten van het land en uit de zee. Ook
invloeden uit Italië en Noord-Afrika proef je terug in
de typische gerechten uit de Provence.
Met het kookboek Provence kook je seizoensgebonden
de lekkerste gerechten uit de streek. Vier de lente met
tuinbonen en inktvis en papillote. Geniet van zomerse
gerechten als rode mul gewikkeld i...
morgen verzonden
Uit de oven
2019 || Hardcover || Ajda Mehmet || Good Cook B.V.
Een knapperig korstje, een luchtig brood, een
mals kippetje of geroosterde groenten: de oven is
bij uitstek geschikt om tal van gerechten geheel of
gedeeltelijk in te bereiden. Van ontbijt tot lunch en
avondeten tot zoet.
Uit de oven geeft veelzijdige en verrassende recepten,
voor zowel doordeweekse - als feestelijke maaltijden.
Start de dag met zachte eieren met limoenyoghurt
en pul-biberboter of granola met kokos en cacao.
Geniet van geroosterde pompoensoep, flatbreads of
cavolo nero chips....
morgen verzonden
Een jaar in de tuin
tuinieren van maand tot maand
2020 || Hardcover || Ian Spence || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
Hét standaardwerk voor tuiniers nu geactualiseerdWat is de beste tijd om de rozenstruiken te snoeien? Wanneer moeten planten beschermd worden tegen veranderende weersomstandigheden? Hoe houd je je gazon weelderig en goed gevoed? Met de bestseller Een jaar in de tuin van tuinexpert Ian Spence houd je het hele jaar je tuin in de beste conditie!Deze nieuwe, volledig geactualiseerde editie neemt je systematisch het jaar door, waarbij ieder hoofdstuk een maand behandelt. Met aandacht voor de bela...
morgen verzonden
Sous-Vide
85 recepten voor de thuiskok
2021 || Hardcover || Bas Robben || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in
een waterbad op een lage en constante temperatuur
en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer
op. Deze techniek is in toenemende mate populair
bij de hobbykok en de verkoop van sous-vide
apparatuur aan de consument neemt al jaren toe.
Met Sous-vide – 85 recepten voor de thuiskok leer je
de fijne kneepjes kennen en ontdek je de talloze
mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je
een kip niet in z’n geheel sous-vide garen, ...
morgen verzonden
Over rot
het handboek voor fermenteren
2019 || Hardcover || Meneer Wateetons || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
Must have: geactualiseerde editie van 'Over Rot'.
Hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren is geactualiseerd. 'Over Rot 2.0' bevat tientallen nieuwe recepten, feitjes en weetjes, gaat dieper in op de culinaire toepasbaarheid van je gefermenteerde producten, en bevat een volledig nieuw katern met een overzicht van fermentatietechnieken uit alle delen van de wereld. Met maar liefst 400 pagina's bevat het 25% meer informatie!
Kom alles te weten over het fermenteren van groenten, vlees, v...
morgen verzonden
Basisboek Indonesisch
130 recepten stap voor stap
2019 || Hardcover || Francis Kuijk || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
Met 'Basisboek Indonesisch' haal je 130 recepten met stap voor stap fotografie en -uitleg in huis. De verzameling recepten geeft je op een praktische manier basiskennis over de Indonesische keuken. Het zijn de gerechten waarmee Francis Kuijk is opgegroeid, en vele recepten zijn overgedragen van moeder op dochter. Bovendien geeft zij in 'Basisboek Indonesisch' goede informatie over ingrediënten - waar ze te kopen en hoe ze te bereiden en bewaren -, bijzonder keukengerei en handige technieken ...
morgen verzonden
Vegan zuivel
Maak je eigen plantaardige zuivelvervangers
2019 || Hardcover || Emelie Holm || Good Cook B.V.
Veganisme is niet meer weg te denken anno 2019
en is een keuze die steeds meer mensen maken.
Het aanbod in de winkels wordt steeds groter, zo
ook de behoefte om zelf de lekkerste veganistische
zuivelvervangers te maken. Dit praktische boek laat
niet alleen zien hoe, maar geeft ook talloze variaties
waardoor zelfgemaakte plantaardige zuivelvervangers
nooit vervelen.
‘Boter’ kun je maken van diverse noten en zaden of
op basis van kokos: elke variant heeft z’n specifieke
eigenschappen. Zo ...