Sous-Vide

85 recepten voor de thuiskok

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
32,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789461432230
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Bas Robben
Druk: 1
Pagina's: 280
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Koken en apparatuur

Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in

een waterbad op een lage en constante temperatuur

en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer

op. Deze techniek is in toenemende mate populair

bij de hobbykok en de verkoop van sous-vide

apparatuur aan de consument neemt al jaren toe.

Met Sous-vide – 85 recepten voor de thuiskok leer je

de fijne kneepjes kennen en ontdek je de talloze

mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je

een kip niet in z’n geheel sous-vide garen, maar wél

sappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat

aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken

een fantastische manier is om voedsel nog malser en

smaakvoller te bereiden.

Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op

welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten,

vis, groenten en andere producten tot

perfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen

met spek, Portugese varkenswangen met zoeteaardappelpuree

& cavalo nero en kabeljauwfilets

in spannende saus tot sous-vide gegaarde bieten en

wortels, gefermenteerde nectarines, mandarijncustard

en meer. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is

dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.