The Curry Guy BBQ

100 Indiase klassiekers van de barbecue

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
23,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789461432766
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Dan Toombs
Druk: 1
Pagina's: 176
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
Vervanger van: 9789461433084
NUR: Keuken per land en streek

Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, steekt het vuur

aan en deelt Indiase gerechten die op de barbecue,

grill of in een pan boven open vuur bereid kunnen

worden. Met goede uitleg over apparatuur, het

verschil tussen roosteren en grillen, het beheersen

van de temperatuur, gebruik maken van directe

of indirecte hitte, verras je iedereen met geweldige

Indiase gerechten van de barbecue.

Steek de fik erin en bereid kashmiri kabargah

lamskoteletjes, kip tandoori, diverse variaties aan

kebab of pittig gevulde mosselen. Kleine gerechten,

vis- en vleesbereidingen maar ook groente-, rijst- en

broodrecepten die je op open vuur bereidt. Maak

eens knapperige saffraanrijst, rokerige chana dal of

naan gevuld met curry.

Daarnaast biedt The Curry Guy BBQ heerlijke

sauzen zoals raïta met geroosterde uien, kashmiri hot

sauce, pittige tomatenchutney en diverse marinades

en rubs. Bij elk recept zie je in een oogopslag of

het vegetarisch, glutenvrij of snel te bereiden is.

Breid je barbecuerepertoire uit en schotel je gasten

verrassende Indiase gerechten voor.