Bedrijfseconomie voor het HBO / Druk 4

Voorzijde
Inkijkexemplaar
66,50
Met 5% studentenkorting
Voor 63,18 i
Levertijd: 4 dagen
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789024408597
Uitgever: Boom
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Edward van Balen & Arco Verolme
Druk: 4
Pagina's: 424
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Categorie: Financiën
NUR: Economie, recht en bedrijfskunde HOGER ONDERWIJS

edrijfseconomie voor het hbo geeft een heldere inleiding in het vakgebied. In deze methode komen de onderneming, de kostenvraagstukken, de financiering, de verslaggeving en de financiële analyse aan de orde. Het onderscheid tussen opbrengsten en kosten enerzijds en ontvangsten en uitgaven anderzijds krijgen volop aandacht. De winst-en-verliesrekening, het kasstroomoverzicht en het vermogensverloop vormen samen met de begin- en de eindbalans één geheel. De uitleg van de theorie gebeurt aan de hand van voorbeelden waarmee je direct aan de slag kunt.

Bij dit theorieboek horen een opgavenboek (ISBN 9789024427253) met opgaven die goed aansluiten bij de theorie, én een website met oefenmateriaal, toetsen, instructiefilmpjes, een begrippentrainer en meer informatie over de VIMOA-matrix.

Nieuw is de extra aandacht voor de circulaire economie en het vermogensverloop. Ook zijn er hoofdstukken over prognoses en groei van de onderneming en faillissementsanalyse toegevoegd. Dankzij de stapsgewijze opbouw kunnen studenten de stof zelfstandig bestuderen.

Lees meer