Hoe krijg je ze mee? / Druk 2

vijf krachten om een verandering te laten slagen

Voorzijde
Achterzijde
28,00
Met 5% studentenkorting
Voor 26,60 i
Levertijd: 48 uur
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789023255390
Uitgever: Gorcum b.v., Koninklijke Van
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Annemarie Mars
Druk: 2
Pagina's: 146
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Vervanger van: 9789023242635
Categorie: Verandermanagement
NUR: Leidinggeven, coachen

Organisatieverandering is mensenwerk. Het valt of staat met de manier waarop mensen elkaar bereiken, betrekken, overtuigen, bevragen en inspireren. Een verandering is immers pas geslaagd als mensen zich eraan kunnen verbinden, als ze de intrinsieke motivatie voelen om het gedrag te tonen dat de verandering tot leven wekt. Maar de weg naar verbinding ligt vol met valkuilen, waardoor in het gesprek over de verandering mensen niet aanhaken, afhaken of hardnekkige weerstand gaan vertonen.

In Hoe krijg je ze mee? heeft Annemarie Mars haar jarenlange praktijkervaring vertaald naar vijf krachten om verbinding bij mensen te kunnen stimuleren. Voor iedereen die een stempel wil drukken op organisaties die continue in beweging zijn.

In 2007 werd Hoe krijg je ze mee? door een jury van hoogleraren en top HR-managers bekroond met de Gids-prijs. In deze tweede herziene editie heeft Annemarie een decennium aan voortschrijdend inzicht verwerkt dat ze opdeed in haar permanente zoektocht naar leiderschap bij verandering.

Annemarie Mars is een veranderexpert die middenin de weerbarstige veranderpraktijk staat. Met haar bedrijf For a change helpt ze organisaties met het laten slagen van veranderingen. Ze schreef ook Jongleren met loyaliteiten (2010) en Vat op verandering (2015) en ze lanceerde in 2016 de videoreeks Leiderschap in vloeibare tijden. Sinds 2011 brengt ze een veelgelezen online @rtikelenreeks uit.

Lees meer