Basisboek bedrijfseconomie opgaven / Druk 12

Voorzijde
Inkijkexemplaar
52,95
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 50,30 i
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001738266
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: M.P Brouwers W. Koetzier O.A. Leppink
Druk: 12
Opleiding: Accountancy Finance & Control Bedrijfskunde Logistiek Management Finance Tax and Advice Vastgoed en Makelaardij
Pagina's: 251
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
Voorgeschreven bij: NHL Stenden Hogeschool
Vervanger van: 9789001889159
NUR: Bedrijfseconomie

- Praktische en afwisselende opgaven bij Basisboek Bedrijfseconomie;

- voorzien van feedback en uitlegvideo’s op de bijbehorende website;

- zeer geschikt voor zelfstandig studeren.

Studenten kunnen dankzij de praktische opdrachten in dit boek én op de bijbehorende interactieve website uitstekend zelfstandig aan de slag.

Deze editie sluit naadloos aan op de Engelstalige equivalent Basics of Financial Management. De stof is in een internationaal perspectief geplaatst en bij de kernbegrippen is steeds de Engelstalige benaming opgenomen. Basisboek Bedrijfseconomie vormt een complete methode met dit opgavenboek en het uitwerkingenboek. Studenten kunnen hiermee zelfstandig aan de slag.

In deze vernieuwde, twaalfde editie wordt per hoofdstuk de vereiste voorkennis weergegeven en behandelt elke paragraaf nog meer dan voorheen een afgebakend onderwerp. De paragrafen zijn hierdoor korter en eenduidiger geworden. Iedere paragraaf wordt in de opgaven bovendien op verschillende niveaus behandeld. Dankzij een volledige integratie van de theorie, opdrachten en aanvullend materiaal op de ondersteunende website, kan de student nu nog zelfstandiger met de stof aan de slag.

Basisboek Bedrijfseconomie is al jaren dé methode bedrijfseconomie voor beginnende studenten Bedrijfseconomie. Het boek wordt o.a. voorgeschreven bij de opleidingen Finance & Control, Commerciële economie, Bedrijfskunde, Business studies, Accountancy, FTA en Facility management.