Basisboek bedrijfseconomie uitwerkingen / Druk 10

Voorzijde
Inkijkexemplaar
54,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 52,20 i
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001738242
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: M.P. Brouwers W. Koetzier O.A. Leppink
Druk: 10
Opleiding: Finance & Control Technische Bedrijfskunde Logistiek Management Finance Tax and Advice
Pagina's: 301
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
Voorgeschreven bij: NHL Stenden Hogeschool
Vervanger van: 9789001889197
NUR: Bedrijfseconomie

- Uitwerkingen van de opgaven en vraagstukken bij Basisboek Bedrijfseconomie;

- voorzien van uitgebreide interactieve website;

- zeer geschikt voor zelfstandig studeren.

Basisboek Bedrijfseconomie is al ruim een kwart eeuw toonaangevend. Studenten maken in de eerste hoofdstukken kennis met de belangrijkste economische concepten. De resterende hoofdstukken gaan dieper in op de vakgebieden financiering, management accounting en financial accounting.

Deze editie sluit naadloos aan op de Engelstalige equivalent Basics of Financial Management. De stof is in een internationaal perspectief geplaatst en bij de kernbegrippen is steeds de Engelstalige benaming opgenomen. Basisboek Bedrijfseconomie vormt een complete methode met een opgavenboek en dit uitwerkingenboek. Studenten kunnen hiermee zelfstandig aan de slag.

In de vernieuwde, twaalfde editie van Basisboek Bedrijfseconomie wordt per hoofdstuk de vereiste voorkennis weergegeven en behandelt elke paragraaf nog meer dan voorheen een afgebakend onderwerp. De paragrafen zijn hierdoor korter en eenduidiger geworden. Iedere paragraaf wordt in de opgaven bovendien op verschillende niveaus behandeld. Dankzij een volledige integratie van de theorie, opdrachten en aanvullend materiaal op de ondersteunende website, kan de student nu nog zelfstandiger met de stof aan de slag.

Basisboek Bedrijfseconomie is al jaren dé methode bedrijfseconomie voor beginnende studenten Bedrijfseconomie. Het boek wordt o.a. voorgeschreven bij de opleidingen Finance & Control, Commerciële economie, Bedrijfskunde, Business studies, Accountancy, FTA en Facility management.