Strategische marketingplanning / Druk 8

Voorzijde
Inkijkexemplaar
71,95
Met 5% studentenkorting
Voor 68,35 i
Levertijd: 4 dagen
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001593490
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Karel Jan Alsem
Druk: 8
Pagina's: 472
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Categorie: Management & bedrijfskunde Marketing Strategische marketing Strategisch management
NUR: Marketing

* Compleet standaardwerk op het gebied van strategische marketing;

* legt het planningsproces voor marketingstrategieën op een heldere wijze stap-voor-stap uit;

* integreert digitale marketing in alle planningsstappen.

In Strategische marketingplanning wordt het planningsproces voor marketingstrategieën op een toegankelijke wijze uitgelegd. Ieder hoofdstuk betreft een stap in het strategische marketingplanningsproces. Iedere stap wordt geïllustreerd met praktische voorbeelden en een slotcase, daarnaast worden per stap handige tools gepresenteerd.

In deze achtste editie wordt digitale marketing volledig geïntegreerd in alle planningsstappen. Niet alleen online communicatie wordt behandeld, maar digitale marketing in de volle breedte, als onderdeel van de 'gewone marketing'. Daarnaast zijn alle voorbeelden en praktijkcases vernieuwd, zodat ze nog beter aansluiten op de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van marketing.

Strategische Marketingplanning is ook beschikbaar als e-book en in een internationale editie bij Routledge.

Strategische marketingplanning is met name geschikt voor opleidingen als Commerciële Economie, International Business and Languages en Small Business en Retail Management, maar kan ook worden ingezet bij aanverwante opleidingen.

Bij dit boek biedt Noordhoff een online omgeving met ondersteunend materiaal. Studenten vinden er verschillende oefentoetsen. Docenten kunnen op de website terecht voor actuele praktijkcases, ondersteunende figuren en tabellen en de uitwerkingen van vragen uit het boek.

Lees meer