Zoekfilters

Verschijningsvorm
Hardcover (8)
Paperback (3)
Uitgever
Spectrum (2)

Resultaten (11)

14,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Vegan Summer

plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue

2021 || Hardcover || Milou van der Will || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Move over, jij suffe wortelspies. Het is tijd voor een upgrade van de vegan barbecue. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sappige, Koreaanse tempehburger? Een kruidige kebabspies van koningsboleet? Of een smokey tofuburger geserveerd met een Japanse watermeloensalade?

Stook het vuur maar op en verras je familie en vrienden, vegan én verstokte vleeseters, op de meest fantastische plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue. In 'Vegan Summer' laten we de saaie shaslick en gegrilde maïskol...

16,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Vegetarisch

Hardcover || Lantaarn publishers || met inkijkexemplaar

50 heerlijke barbecue recepten met groenten en fruit! - dus zonder vlees of vis - Bijvoorbeeld flammkuchen met daslookpesto, gegrilde wijngaardperziken met geitenkaasvulling, linzenburgers en bruschetta met knolselderij! Inclusief seizoenskalender voor groenten, fruit en kruiden + uitleg over verschillende soorten barbecues en grillmethoden!

9,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Snel en eenvoudig vegetarisch

Van wraps tot burgers: heerlijke recepten zonder vlees

2021 || Hardcover || Clarissa SEHN e.a. || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar

In dit kookboek vind je tal van eenvoudige gerechten en lekkere snacks zonder vlees die bovendien voedzaam en gezond zijn! Van een wrap met quinoa en mangosalsa of een 'tex-mex'-burger tot Caraïbische spring rolls en tomaten-kaneelfrietjes: je vindt in dit boek zowel klassiekers als nieuwe creaties, die in een handomdraai op tafel staan. En dat allemaal zonder de typische vleesvervangers als tofoe, seitan of sojamelk. De meeste recepten zijn bovendien geschikt voor veganisten, of kunnen eenv...

15,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het yoga dieet

Eten met liefde voor jezelf en de natuur

2021 || Hardcover || Dhroeh Nankoe e.a. || Uitgeverij Panta Rhei || met inkijkexemplaar

Eten met liefde voor jezelf en de natuur

Licht, gezond, vers, biologisch, zacht, natuurlijk en vegetarisch voor een mooie balans tussen mens en natuur

Geluksgevoel en liefde zijn van essentieel belang voor een gezond leven, zij hebben dezelfde energie-vibratie als prana, de energie die ons leven geeft. Deze kan worden aangevuld door gezonde en natuurlijke voeding, die in balans is met jezelf en de natuur. Om een goede balans tussen lichaam, geest en ziel te bereiken is een sattvisch voedingsp...

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

EEN

Over hoe onze manier van eten de wereld kan veranderen

2021 || Hardcover || Anna Jones || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar

In EEN laat Anna Jones je zien hoe je gerechten maakt die goed zijn voor jou, je portemonnee en voor de planeet. Het boek is opgedeeld in vier hoofdstukken (Kookpan / Koekenpan / Bakplaat / Snel), met ruim 150 recepten voor goedgevulde bakplaten, eenpansmaaltijden en supersnelle doordeweekse diners. Met gerechten als Perzische noedelsoep; Koreaanse pannenkoeken met wortel en sesam; Afrikaanse pindastoofpot; gebakken dahl met zoete aardappel en tamarinde en gekarameliseerde uientaart met hall...

27,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Spice Wise Green

Smaakvolle groenten met kruiden en specerijen. Vegetarisch

Hardcover || Michel Hanssen || Bart Nijs producties BV

Spice Wise Green, dat is koken met het mooiste van planten: groenten, kruiden en specerijen. De natuurlijke rijkdom aan smaken is zo groot, dat je geen zout hoeft toe te voegen. Kiezen tussen lekker óf gezond, dat hoeft dus niet meer.

SVH Meesterkok Michel Hanssen laat in zijn nieuwste Spice Wise boek zien hoe je groentesmaken op natuurlijke wijze kunt versterken met specerijen. Ontdek hoe je zelf de beste kruidenmixen maakt en geef een spicy oppepper aan vegetarische curry’s, pasta’s, ...

30,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Vanavond vegan

Plantaardige gerechten uit de keuken van Oh She Glows

Paperback || Angela Liddon || Spectrum || met inkijkexemplaar

Een boek boordevol vegan diners

'Dit boek bewijst hoe simpel, heerlijk en leuk een plantaardig voedingspatroon kan zijn. Angela's recepten en tips zullen ervoor zorgen dat je elke avond met plezier wilt koken - ook als het druk is.' Jeanine Donofrio, auteur van Love and Lemons

Waar de meesten makkelijk wennen aan geen vlees op brood of plantaardige yoghurt voor ontbijt, kan het weleens lastig zijn om complete gerechten te maken zonder dierlijke producten. Tegelijkertijd zijn steeds meer mense...

32,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Aarde, zout en gloeiende kolen

Koken met groenten in het ritme van de seizoenen

2021 || Hardcover || Susann Probst e.a. || Snor, Uitgeverij

Het bloggende fotografenduo Susann Probst en Yanni Schon scoorde hoge ogen met ‘Krautkopf‘ waarin ze lieten zien dat vegetarisch koken niet alleen superlekker kan zijn, maar ook heel mooi! In deze prachtige opvolger gaan ze terug naar de basis. Recepten gebaseerd op eenvoud. Dat is ook waar de titel over gaat: aarde is de bron van alle groenten, zout is de meeste elementaire specerij en vuur de beste basic manier van koken.

23,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Vegan in één pan

80 heerlijke, snelle en makkelijke eenpansgerechten

2021 || Paperback || Roxy Pope e.a. || Spectrum || met inkijkexemplaar

Heerlijke, eenvoudige vegan gerechten uit één pan

Gebaseerd op de populairste recepten van hun online kanaal So Vegan, hebben Roxy en Ben 80 heerlijke recepten geselecteerd die bewijzen dat vegan food leuk, lekker én super simpel is om te maken. Allemaal te bereiden in één pan, schaal, of op één bakplaat.

Dit boek is gemaakt voor vegans, maar ook voor de groeiende groep flexitariërs, die graag duurzamer, milieuvriendelijker én lekke...

30,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De dankbare keuken

Hardcover || Stephanie Verstift || Uitgeverij Brandt || met inkijkexemplaar

Mundekulla is een cursus- en retreatcentrum in het bosrijke Småland, de streek waar ook IKEA, de beroemde botanicus

Linnaeus en Pippi Langkous vandaan komen. Bij Mundekulla komen mensen uit de hele wereld samen die hun liefde voor de natuur, muziek, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness, en heerlijk en duurzaam eten met elkaar delen.

De dankbare keuken is het resultaat van die gedeelde passie, een ode aan het koken met verse, natuurlijke ingrediënten.

Het is een buiging voor de rijke oog...