Zoekfilters
Resultaten (13)
morgen verzonden
Het koffieboek
Maak van je keuken je koffiebar
2023 || Hardcover || Charlene De Buysere || Lannoo
Koffie is alomtegenwoordig. Van een cappuccino 's morgens, over een filter bij het middagmaal tot een espresso na het avondeten; iedereen heeft zijn eigen koffieritueel. In dit boek leer je alles over de heerlijkste bonen en de beste zetwijzen. Of je nu een koffieleek bent, of een echte koffiesnob, met dit boek zal je thuis koffie kunnen maken zoals een echte barista.
morgen verzonden
Puur bbq
Easy gerechten voor barbecue en outdoor cooking
2023 || Hardcover || Zouterover B.V. e.a. || Lannoo
Niets is zo heerlijk als samen rond een smeulende barbecue zitten en genieten van het lekkerste eten. Nick en Kevin doen niets liever dan mensen samenbrengen met hun heerlijk toegankelijke gerechten, klaargemaakt met respect voor het product. Hun recepten geven je een houvast, maar zijn nooit een exacte wetenschap: je maakt ze op gevoel en naar je eigen smaak. Alleen wat zout, of toch meer kruiding? Met of zonder een stukje vlees? Laat je verrassen door de combinaties, en geniet met volle teu...
morgen verzonden
Italiaans bakboek
Van pizza tot panettone
2023 || Hardcover || Belinda MacDonald || Lannoo
Elke regio in Italië heeft wel zijn eigen brood, pizza's, koekjes, dolci... Belinda MacDonald perfectioneerde haar passie ter plaatse tijdens haar vele culinaire zoektochten volgens de auteur lekkerste land. In Italiaans Bakboek werkt Belinda voornamelijk met lievito madre - de Italiaanse versie van zuurdesem - en legt ze uit waarom dit gezond is, hoe je het maakt, hoe je ermee werkt en het onderhoudt. Ze vertelt met welke bloemsoorten de echte Italiaanse pizza's en het knapperige brood geba...
morgen verzonden
SOS Piet XL
2023 || Paperback || Piet Huysentruyt || Lannoo
In het najaar van 2022 komt Piet Huysentruyt eindelijk weer met een nieuw seizoen SOS Piet op de buis. Tijd dus om ook een nieuw boek SOS Piet te lanceren! In SOS Piet XL focust Piet op recepten die wel eens fout kunnen lopen. Stap voor stap neemt hij je mee door de bereiding en geeft hij aan waar de angels zitten, zodat je uiteindelijk een heerlijk, geslaagd gerecht op tafel kunt toveren. Wat hebben we geleerd vandaag?
morgen verzonden
Taste Korea
Korean recipes with local ingredients
2023 || Hardcover || Ae Jin Huys || Lannoo
What makes Korean food so tasty? The secret is in the jang, seasonings that have been a staple of Korean cuisine for thousands of years. Jang is prepared by fermenting soybeans into soy sauce (ganjang), soybean paste (doenjang) and chilli paste (gochujang). These seasonings deliver a rich palette of flavours and have significant health benefits. Ae Jin Huys already introduced us to kimchi, Korean fermented vegetables. In this book she shows how to use these various jang to season your meals. ...
The Chocolatier's Shop
2023 || Hardcover || The proud collective of Callebaut Chefs e.a. || Lannoo
In The Chocolatier's Shop vind je antwoorden en adviezen op alle vragen om jouw chocoladeshop op te starten of verder te laten groeien. Hoe bouw ik mijn merk op of verder uit? Welke producten neem ik op in mijn assortiment? Hoe ga ik om met personeel en klanten? Welke tools heb ik absoluut nodig? Hoe beheer ik mijn voorraad?
morgen verzonden
Lekker Italië
Gids voor de Italiaanse keuken en eetcultuur
2023 || Paperback || Lonely Planet || Lannoo
Een cappuccino bestellen na 11 uur, pasta eten met mes en vork, ... Het lijkt allemaal onschuldig, maar niks schreeuwt meer 'onwetende toerist'. In deze gids leer je de ins en outs van lokale gebruiken, restaurantetiquette en seizoensgebonden ingrediënten.
Om je helemaal voor te bereiden op je bezoek, lees je meer over hoe, wat, waar en wanneer te eten; van essentiële tafelmanieren over regionale klassiekers tot de beste lunch- en dinerplekjes... om je vingers bij af te likken!
morgen verzonden
Door73
De food vibes van Marcelo Ballardin en Eric Ivanidis
2023 || Hardcover || Marcelo Ballardin e.a. || Lannoo
In DOOR73 verwelkomen de Braziliaans-Italiaanse sterrenchef Marcelo Ballardin en zijn Griekse rechterhand chef Eric Ivanidis je in hun kosmopolitische keuken voor een reis van smaken in 70 sharing dishes. Laat je verrassen door de hedendaagse interpretaties van klassiekers als vitello tonnato, patatas bravas of hamachi, waarbij chef Ivanidis naast zijn Griekse roots ook invloeden uit de Aziatische en Latijns-Amerikaanse keuken verwerkt. De gerechten zijn toegankelijk waardoor je er zelf makke...
morgen verzonden
Low carb on a budget
2023 || Hardcover || Julie Van den Kerchove || Lannoo
In Low Carb on a Budget toont bestsellerauteur Julie Van den Kerchove met 60 snelle lowcarbrecepten en praktische tips om budgetvriendelijk te koken dat gezond en lekker eten helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn. Aan de hand van haar 'Food Freedom Methode' helpt ze je om los te breken van diëten, je vetverbranding te activeren, je energie te verhogen en een natuurlijk gezond gewicht voor jouw lichaamstype te bereiken. Het boek bevat ook een 10-dagen menuplan met tijdbesparende mealpr...
morgen verzonden
Belgisch bier
111 Belgische topbieren uitgeschonken
2023 || Hardcover || VERDONCK ERIK || Lannoo
De Belgische biercultuur bruist van innovaties, met nieuwe bieren en wisseltaps waaruit wekelijks nieuw gerstenat stroomt. Veel innovaties vertrekken echter uit traditie, met de vertrouwde bierstijlen als houvast. In dit boek vind je een beknopt overzicht van de Belgische bieren, met klassiekers, waarvan sommige bijna honderd jaar geleden het licht zagen, en nieuwkomers, die de traditie niets dan eer aandoen. Neem dit kompas mee op uw cruise op de Belgische Bierzee, en vooral: geniet ervan.